Generaal 
 P.Pardon 
 verliefd op: 

 WAFA SULTAN 

De sterfelijk heldhaftige heldin, dr. Wafa Sultan, vertelt: “Tijdens mijn jeugd in Syrië werd ik opgevoed om Joden te haten. Tot aan het moment dat ik naar de Verenigde Staten emigreerde, geloofde ik dat het Joodse volk niet uit menselijke schepsels bestaat. Zij spraken ook met een ander stemgeluid. Aan mijn persoonlijke contacten met Joodse mensen heb ik geleerd mijn mening en overtuiging bij te stellen.
De wereld telt ca 13 miljoen Joden dat is 0.2 procent van de totale wereldbevolking, maar heeft liefst 164 Joodse Nobelprijswinnaars opgeleverd. Dat is andere koek, dan kinderen opleiden tot moordmachines. De Arabisch/Islamitische wereld telt ca 1.2 miljard moslims. Dat is bijna 20 procent van de totale wereldbevolking. In de laatste honderd jaar ontvingen slechts acht Arabieren de Nobelprijs, waaronder twee Arabische christenen en de vroegere president van Egypte Anwar Sadat en aardsterrorist Yasser Arafat.”

De botsing die we waarnemen in de wereld is niet een ‘clash of civilisations’; het is een botsing tussen tegengestelden, tussen twee tijdperken. Een botsing tussen een mentaliteit die in de Middeleeuwen thuishoort en een andere mentaliteit, die thuishoort in de 21e eeuw.”

Arab American psychologist Wafa Sultan is a very brave lady, as she confronts a bearded cleric on Al Jazeera television and gives him a severe dose of righteous truth:

 

 

Wafa Sultan in Eenvandaag 30 juni 2010 - Korte versie.

sitestat

 

Wafa Sultan in Eenvandaag 30 juni 2010 - Lange versie.

sitestat

 

 

 

Generaal P.Pardon, hoofdredacteur. Redigeert ook:
De Multiculturele Hersenschim.
Zo zielig zijn Zelf-Frustreerders.
Lotsverbeteraars en gezellige Antillianen.
Statistische gegevens Multicul.
Generaal P.Pardon verliefd op Ayaan.
Islamofobie voor Beginners.
Godsdienst draait om Vrouwen-Sex.
Lief-Linkse Fossielen
Lijst van landverraders in aanleg
Bijna alles over Geert Wilders van de PVV
Parapsychologische aspecten van de Multicul

 

    

Write2Me.NL Gastenboek  

 


Generaal P.Pardon 
 verliefd op 
 Ayaan Hirsi Ali 

 

 Bent U zo'n serieus type? 
 Open dan een discussielijn of lees mee in het: 
 FORUM VAN GENERAAL PARDON