Terug naar Home

Redigeert ook:
De Multiculturele Hersenschim.
Zo zielig zijn Zelf-Frustreerders.
Zo achterlijk vinden Arabieren ons.
Statistische gegevens Multicul.
Generaal P.Pardon verliefd op Ayaan.
Islamofobie voor Beginners.
Godsdienst draait om Vrouwen-Sex.
Lief-Linkse Fossielen
Forumlijnen lezen/starten
Geert Wilders over de Multicul
Lijst van Landverraders
Parapsychologie van de Multicul
Bezoek de mini-turboversie van de P.Pardon-site


ZACHTAARDIGE 
 VLUCHTELINGEN 
 
(Midden-Oosten, Rijksgenoten en Turkse Bulgaren
 Racistische moorden door allochtonen 


Kabouterland is zo onnozel. U en ik geloven dat vluchtelingen enorm ontwikkeld en zachtaardig zijn! Zeg nou zelf: anders liepen ze onder zo'n schrikbewind immers niet vandaan?! Ach ja dat moet wel zo zijn, logisch toch. Ja papegaai elkaar maar na, denk maar niet na over de immigratie-idioterie.
De ex van mijn vriendin X. was een Irakees, gevlucht voor Saddam.
Bij hen in de straat hingen er elke morgen wel een paar buren in een boom. Die waren daar 's nachts afgewerkt. Zijn broer werd door de Gestapo thuisbezorgd. Met een verbod op een normaal begraven.

 

Linkse Kerk komt op voor deportatiestop

 

Hijzelf werd als uitgeprocedeerde folterklant tenslotte simpel losgelaten, waarna hij via Turkije peperduur als smokkelwaar naar Moskou reisde. Met zijn moeder. In Moskou namen ze gewoon de trein naar Nederland. En dat zei die moeder ook tegen de Vreemdelingendienst. Stom dat haar zoon beweerde dat ze onderaan een vrachtwagen waren gekomen; je moet immers de beste leugens wijsmaken aan die kaaskoppen? Het land van melk en honing werd Holland namelijk genoemd in Irak genoemd. Net als Zweden. De leugen over die vrachtwagen bezorgde hem mooi wel een lagere status. Maakte niet uit. Zijn geval kreeg toch wel een generaal pardon, op vormfouten, daar zijn u en ik sentimenteel genoeg voor. Het ene volk gaat ten onder aan interne ruzies, het andere aan het uitdelen van pardonregelingen.
's Lands wijs 's lands eer.

IJverig links PR-materiaal om Nederland van de kaart te vegenDus zo werd hij de ex van mijn vriendin. Zij keek haar ogen wel uit op alle moderne kunst die de beulen hadden achtergelaten op zijn bovenlijf. Logisch dat zo een zachtaardig mens daar ook niet aardde! Bovendien was hij een orthodoxe christen en ging hier wekelijks ter kerke. Mijn vriendin: Zijn moeder liet me telkens eigengebakken keekjes vreten. Toen mijn haar uitviel begreep ik dat ze bezig was me te vermoorden. Toen ik de keekjes weigerde viel ze me aan met een mes. Ik belde mijn zachtaardige geestelijk ontwikkelde Irakese vriend op en zei dat ik met zijn moeder had gevochten.
"Wie is er begonnen?" wou hij weten.
"Wat een zotte vraag, zie je mij daarvoor aan?"
"Is mijn moeder gewond?"
"Nee, ze heeft niks, maar ik ben bont en blauw en rood van het bloed."
Hij zei: "Gelukkig."
 

Eén ding moet mijn vriendin nog bekennen, beste oranjevrijstaatkabouters. Haar Irakese vriend had een nicht die de lef had opgebracht om van haar Irakese man vandaan te lopen en naar Scandinavië te vluchten. Mijn vriendin vroeg haar zachtaardige Irakese vriend wat hij zou hebben gedaan als ze naar Nederland was uitgeweken en hier een nieuwe man had ontmoet.
Antwoord: "Dan had ik haar onmiddellijk vermoord."

Snapt u hoeveel mazzel die nicht had dat de zachtaardige vluchteling niet speciaal even op het vliegtuig stapte om haar daaro af te gaan schieten?
De vrouw is te allen tijde de horige van de man, die zelf gerust vreemd mag gaan, zonder dat dus tantes of zusjes hem dood moeten steken.

Van onder meer de culturen om de Middelandse Zee, speciaal islamitische, is dit namelijk de grootste ziekte: EERGEVOEL.
Openlijke andersdenkenden uit eigen kring zorgen dat deze zieken zichzelf het licht in de ogen niet meer gunnen, tot zij dit zelfstandig denkende individu behoorlijk hebben doodgestoken (schieten is ook erg godgewild).
Blijft een "schande" geheim dan is er trouwens niets aan de hand, maar wordt er in eigen gelederen over geroddeld, dan stort de aarde uit het heelal. Een vader of een broer zou als melaats worden verstoten, als zij verzuimden om bijvoorbeeld hun zusje of dochter dood te steken (een vrouw heeft nooit gelijk).
Is dat achter de rug dan worden zij vereerd als helden, of ze nou in een Nederlands justitieel hotel worden geïnterneerd of niet.

  Mee eens? Commentaar? Klachten?  
  Kom ook luchten en stoom afblazen in:  
 
GASTENBOEK VAN GENERAAL PARDON  

We kunnen een kameel uit de woestijn halen maar daardoor wordt het geen paard.
We kunnen een Irakees uit Irak verwijderen door groothartige huisvesting in Kabouterland, maar we denken dat we daarmee ook Irak verwijderen uit de Irakees, en daarmee zijn we èn goed èn gek. De Irakees neemt mee: zijn innerlijke beul. Die blijft hem opzwepen tot slachtoffergedrag waar Links zo op kwijlt.
In een later stadium van Hollanditis verzinnen een paar dwazen het ministerie van "Integratie en Wonen", het naïeve toppunt van het bijgeloof in maakbaarheid.
Of men soms voor niks is uitgeweken, of al die asielzoekers soms alleen voor het geld naar het buitenland zijn gevlucht?
Voordat u uw abonnement opzegt graag nog antwoord op de vraag waar iedere briefschrijver (en u ook) het af laat weten: hoeveel honderdduizend vreemdelingen per jaar wil u nou precies bij u naar binnen halen? Hoeveel procent van uw inkomen hebt u ervoor over om ze hier op te hokken?

 

 

 

DE EERLIJKE EGYPTENAAR

Mede door mijn vroegere werk bij de krant sta ik in de buurt waar ik woon bekend als iemand die wel goed brieven of petities kan schrijven; hetzij aan de rechtbank of God mag weten wat voor instanties allemaal. Ook met subsidies en belastingteruggave voor velen heb ik mij onledig gehouden, niet zonder succes. Dus zoïets zegt zich voort. Kasten vol slechte wijn levert dat trouwens op. Meer niet.
Zo was/is er ook een Egyptenaar hier in de straat, alleraardigst en vriendelijk tegen iedereen. Hij vertelde me dat hij vroeger in Caïro advocaat is geweest, maar dat bleek een leugen te zijn, want toen ik hem vroeg of het Egyptische recht nog steeds was ingericht op de Code Napoleon, bleek hij het antwoord schuldig te moeten blijven.
Ik bleef hem helpen met kilo's formulieren voor de Sociale Dienst.

Op een dag had hij me dringend nodig dus ik zei door de telefoon: “Kom dan maar meteen naar mij toe.”
Vijf minuten later stond hij met het hele gezin (in paniek) voor m’n deur. Na de nodige plichtplegingen van zijn kant en de ‘noodzakelijke complimenten’ (hun cultuur) kwamen we tot de kern van de zaak. Alleen dat bleek peanuts, dus zó opgelost.

Toen het gesprek zich dus ontspande keken ze eens goed rond en ze waren onder de indruk van twee wanden van beneden tot boven vol met boeken, maar ook met zeer prominent op oog- en pakhoogte: een heleboel Bijbels, verklaringen, concordanties, woordenboeken èn...  in een apart hoekje van een boekenplank… een paar Korans en diverse boeken over de Koran en de hadith etc.
Er ontspon zich een driftig gesprek en hij manoeuvreerde zo dat ik duidelijk wilde uitspreken wie voor mij Christus Jezus was en hoe ik over Mohammed dacht en de Koran.
Nu nog zovele jaren later, ondanks alle goede adviezen en indertijd goed en juist ingevulde paperassen, word ik alsnog door deze familie beschouwd als een der grootste dwaalleraren en ketters die er bestaan.
Dat geeft aan hoe fanatiek ze zijn en deze Egyptenaar heeft diverse moslims in onze wijk ook nog gewaarschuwd voor mij, en verteld hoe gevaarlijk ik wel ben.
En toch loop ik ongewapend rond hoor!
Silvia

 

RACISTISCHE MOORDEN DOOR ALLOCHTONEN

- Manuel Fetter vroeg om geen bierflesjes op straat stuk te willen smijten. De daders: een Albanees en een Nederlander.
- Rene Steegmans zei er wat van toen een oude dame bijna met een scootertje door de Marokkaanse Khalid Lakhlifi van de sokken werd gereden.
- Floor Garst wordt door drie Turken in elkaar geslagen, en overlijdt in het ziekenhuis. Ze hadden woorden met elkaar gehad.
- Hans van Wieren deed gewoon zijn werk als leraar, en was daarom in het belang van zijn goedwillende leerlingen, van plan om zijn overagressieve Turkse leerling Murat Demir te schorsen.
- Theo van Gogh schold zowat iedereen, zonder aanziens des persoons, verrot. Hij werd vermoord door een godsdienstwaanzinnige racistische Marokkaan.
- Jan Kievit zei er iets van, toen een aantal jonge meisjes werd lastiggevallen door een Marokkaan.
- Anja Joos schreeuwde wat terug toen ze (ten onrechte) uitgescholden werd voor winkeldief, een groep Marokkanen schopte haar dood.
- Vier leerlingen en een docente van ROC de Leijgraaf in Veghel worden doodgeschoten door Ali, een Koerdisch ventje dat eerwraak nam vanwege zijn zusje. Geen van de vijf slachtoffers heeft ook maar iets met de ruzie te maken.
- Jantje Hertogs ging even naar buiten om naar zijn moeder te bellen, toen een Turk wegens wangedrag uit dezelfde horecagelegenheid werd gezet. De man draaide door en schoot op Jantje, kwam later zelfs nog even terug om het dodelijke schot af te vuren.
- Stephan Hendriksen probeerde een ruzie te sussen, waarna de 16-jarige werd doodgestoken. Over de etniciteit van de daders wordt zeer geheimzinnig gedaan: het is dan namelijk nog 2001. In Noordwijk wordt echter volop gesproken over de allochtone daders.
- Daniel van Cotthem weigert zijn GSM aan een stel Antillianen af te staan en wordt doodgeslagen. Daniel bracht zijn vriendinnetje naar het station, juist vanwege het toenemende geweld door Antilliaanse jeugdbendes.
- Joes Kloppenurg trachtte een ruzie tussen Antillianen te sussen.
- Maja Braderic was "te westers" volgens haar Bosnische moordenaars.
- Froukje Schuitmaker en Marianne Roza sterven, als een Turk een regen van kogels afvuurt op de deur van een café in Gorkum. De man was boos omdat hij werd geweigerd door de portier, die hem onder invloed vond.
- Horecaportier Mark Kerssens wordt doodgeschoten door een "negroïde man". Kerssens had de man aan de deur geweigerd (wegens dronkenschap/drugs), waarna deze een pistool ging halen en Kerssens doodschoot.
- Bart Raaijmakers wordt vermoord door een groep bestaande uit in ieder geval twee Antillianen, die verklaarden er die avond op uitgegaan te zijn om lol te schoppen, bijv. door "een Nederlander" te pakken te nemen.
- Daan de Haas had last van de troep die allochtone jongeren voor zijn deur maakten en zei daar iets van. Een brandbom door zijn brievenbus legde hem voor altijd het zwijgen op.

Bron: http://www.pim-fortuyn.nl/pfforum/topic.asp?TOPIC_ID=43164

 


RIJKSGENOTEN 
Realiseert u zich dat er vandaag de dag een volk bestaat, waar 55 procent van de 12- tot 24-jarigen last heeft van "onbehagen"? Deze jongeren gaan daarom emigreren. Bijna de helft van hen vertrouwt de eigen mensen niet en meldt 'veel geweld en ruzie' thuis; 65% wordt daar seksueel misbruikt.
Met het oog op de emigratie wil 64% liefst op school les krijgen in het Nederlands, en niet in het Papiamento. Echt leergierig is deze jeugd ook weer niet: (avond)studie komt niet meetbaar voor als vrijetijdsbesteding, in tegenstelling tot geld uitgeven aan alcohol, drugs en kleren, maar 80% vindt het leven wel zinloos. U raadt het al: deze cijfers komen uit "Belevingswereld Antilliaanse Jongeren", geschreven op de eilanden zelf in 2001.

Migratie Arubanen en Antillianen in 2005Omdat u hebt geleerd niet vies rechts te mogen zijn, bent u er fervent voor dat zogenoemde rijksgenoten vrijelijk binnenstromen (begin deze eeuw 7000 per jaar), en daarom worden ze gehuisvest bij u op de trap en links en rechts van uw woning en omdat u zich onvoldoende aan hen aanpast zullen ze u zo spoedig mogelijk wegpesten zodat ook uw woning gezellig door Antillianen kan worden bezet. Dit komt doordat het mixen van culturen deel uitmaakt van uw geliefkoosde hersenschimmen. Kan nog meer bij.

 

"Verslaafd aan een Flitsende Levensstijl"

Verslaafd aan een flitsende levensstijlZo heet een wetenschappelijk onderzoeksrapport over de Antilliaanse criminaliteit te Rotterdam in opdracht van het stadsbestuur (2007).
Volgens deze studie heet nagenoeg de hele omgeving van deze veelal zwakbegaafde jongeren "kansloos": schulden, drugsproblemen, geen normbesef, geen discipline, opleiding noch werk.
Jongeren worden zelfs door hun eigen familie verwaarloosd. Vaders zijn sowieso afwezig. Deze geestelijke schlemielen kunnen niets met hulpverleningsregels, weten niet wat afspraken zijn en hebben geen hand om formulieren in te vullen. Hoge prioriteit is wel om de blits te maken.
Om toch de desinteresse bij Antilliaanse ouders voor het lot van hun kinderen te doorbreken, is een boetesysteem nodig om hen te stimuleren zich toch aan afspraken te houden met de jeugdzorg, meent het rapport. Want ondanks veelomvattende multidisciplinair zoevende zorgprogramma's gedurende een jaar of tien is de klaploperij van deze ongeluksvogels alleen maar hemeltergender  geworden (tot 2004).

 

Spreiding Antillianen


Ouders die niet openstaan voor reclassering dienen op hun eigen uitkering te worden beboet, verzucht de studie, vertwijfeld op zoek naar wat nog indruk kan maken op deze zwakbegaafde ruifvreters.
Van de Antilliaanse mannen tussen de 12 en 35 jaar in Rotterdam werd in 2004 ruim 15% als verdachte aangemerkt. Dat is 5,5 maal zoveel als bij de Hollandse jongens (2,7%).
Hoeveel Antilliaanse binnenstappers wilt u zich nog als een gans door de strot laten stampen? De kater komt later.

 

 BULGAREN ILLEGAAL IN 
 HET TURKSE CIRCUIT 


Gastarbeiders van de gastarbeiders

Geen groep binnenkolkers die zo explodeert in Nederland als 'Turkse Bulgaren'. Turkse Turken zijn blij met deze harde werkers!
Turkse Bulgaren
hangen rond bij de Ayasofya Moskee in de Amsterdamse wijk De Baarsjes. Ze zitten voor een raam, op de stoep, drinken Turkse thee, en wachten tot er een uitgeburgerde Turkse koppelbaas komt die werk aanbiedt als duvelstoejager in een shoarma-tent, een paar dagen in een bouwbedrijf of voor een aalmoes in een kleermakerij.

De Bulgaren zijn voor 90% van Turkse origine. Schattingen over de invasie lopen uiteen van tienduizend tot dertigduizend. Het voormalige Amsterdam, thans Xenomania, en vroegere Den Haag, tegenwoordig Black D-Day geheten, zijn steden met veel Bulgaren. Alleen in Den Haag staan er al drieduizend officieel ingeschreven, want door de EU kunnen we er niks aan doen dat al die Balkanbewoners van hun recht gebruik maken om bij u op de trap te komen wonen. Twaalf keer zoveel als in 2005. Een nog groter aantal verdwijnt in de statistieken met de noorderzon. Tegen de tijd dat er onlusten ontstaan tussen Turken en Bulgaren dan merken we het wel aan demonstraties op het Binnenhof van de ineens bestaande "Turks Bulgaarse gemeenschap" zoals het Journaal het dan zo correct benoemt.

Dat er zoveel Bulgaren juist naar Nederland komen is dus geen toeval maar komt door de toetreding van het land tot de EU in 2007, geheel tegen uw volkswil in, en zonder dat u iets is gevraagd (we waren met zijn allen nog te laf om in het stemhokje massaal politiek incorrect te stemmen).

Sinds 2007 mogen de Bulgaren overal in de Europese Unie wonen. Waarom zijn er veel meer Bulgaren naar Nederland gekomen dan Roemenen, terwijl dat veel grotere land tegelijk met Bulgarije lid werd van de EU?Wachten op werk

De verklaring hiervoor ligt bij de Turkse moskee. En bij andere Turkse ontmoetingsplekken met veel hangbulgaren, op zoek naar werk, want die spreken allemaal Turks. Vrijwel alle Bulgaren die de afgelopen jaren in Nederland mochten binnenkolken van Europa, zijn Turkse Bulgaren.
Mannen pikken baantjes op en in bij de bouw, restaurants. Vrouwen worden schoonmaakster voor een fooi bij een zwartuitbetalende blanke inhuurster. Veel Bulgaren zijn de gastarbeiders van een eerdere generatie gastarbeiders. In tegenstelling tot vroeger hebben die geen aparte overheidsvergunning nodig voor familie-hereniging, want de EU stelt u en mij klakkeloos toe verplicht om dat te slikken; er vindt internering bij u plaats, noteer dat.
De Turkse allochtonen, (voortaan autochtonen geheten, blanken heten in toe toekomst protonen) zijn talrijk. Op 1 januari 2007 bestaat 11% (1,7 miljoen) van de bevolking uit niet-westerse binnentreders en de grootste categorie daarin wordt gevormd door Turken (bijna 200.000), op de voet gevolgd door Surinamers en Marokkanen.

De Turkse Turken in Hollanda zijn blij met de Turkse Bulgaren. Ze werken voor een salaris onder het minimum en maken barre weken. Je zou het uitbuiting kunnen noemen, maar een Bulgaar moet eerst nog zieligheidstraining krijgen van een linkse coach dus die ziet zichzelf nog op fluweel zitten: ze verdienen in Nederland veel en véél meer dan in Bulgarije. Turkse Bulgaren zijn goedkoper en maken meer uren dan Turkse werknemers, die al lang in Nederland vertoeven en prima weten wat hun uitkeringsrechten zijn.
Bovendien werken veel Bulgaren illegaal. Bulgaren mogen immers als EU-burger in Nederland wonen. Voor werken moet de baas ingewikkelde vergunningen aanvragen die dikwijls niet worden verkregen. Had u dat nou van tevoren kunnen weten dat vrij wonen zou leiden tot vogelvrij werken? Vandaar dat de duivel ermee speelt.

ACHTERGRONDINFORMATIE
Nee ik wil geen achtergronden! Zet me onmiddellijk verder

Van de iets meer dan zeven miljoen Bulgaren is er één miljoen Turks-Bulgaars. Ze zijn een ‘overblijfsel’ uit het Ottomaanse rijk, waar Bulgarije tot het begin van de twintigste eeuw deel van uitmaakte. Veel van hen wonen in bergdorpen. Van oudsher werken ze in de tabaksindustrie, vaak lager opgeleid dan de Bulgaarse Bulgaren. Nederlanders zijn gek op bergbewoners, denk maar aan de uitgenodigde invasie uit het Marokkaanse Rif-gebergte.

Den Haag is een van de steden met de meeste Turkse Bulgaren. Er wonen in 2009 twaalf keer zoveel Bulgaren als in 2005, aldus wethouder Marnix Norder (PvdA, Bouwen en Wonen). Drieduizend staan er ingeschreven. Norder: ‘Maar een groot aantal staat niet geregistreerd’. Het aantal Bulgaren stijgt volgens hem in zijn stad veel sneller dan het aantal Polen.
De Roemenen zijn met vierhonderd een relatief kleine groep, want ze hebben hun familie nog niet laten overkomen.


In 1878 kregen de Bulgaren autonomie; het land werd een zelfstandig prinsdom van het Ottomaanse (Turkse) Rijk. Ook na de onafhankelijkheid bleven er echter Turken in Bulgarije wonen. Het zijn de voorvaderen van de huidige Bulgaarse Turken. Lange tijd waren er relatief weinig problemen tussen de Turken en Bulgaren in Bulgarije.
De communisten verstoorden die relatie ruw. Die waren in de jaren zestig heel bang dat de Turken een deel van Bulgarije zouden pakken. En dat die dan hulp zouden krijgen van de Turkse Bulgaren.
Het duurde nog jaren voordat de communisten over gingen tot actie. Dat was in de jaren tachtig. Bulgaarse Turken moesten hun namen veranderen, mochten geen hoofddoekjes meer dragen. Op een gegeven moment moesten sommigen verplicht het land uit. Communisten omsingelden Turkse dorpen en steden in Bulgarije. Bulgaren werden op de trein gezet, of op andere manieren naar Turkije gestuurd. Een meerderheid van de Turkse Bulgaren mocht overigens blijven.
Over het waarom van de actie tegen de Turken is nog steeds onduidelijkheid. Was het angst voor een Turkse inval? Of een opdracht uit Moskou? Het verbulgariseren en uitzetten van Turken zou een experiment van de sovjets zijn geweest.

Na de val van het communisme keerde een deel van de Turkse Bulgaren terug uit Turkije, maar arriveerden daarbij in een ander land. De relatie tussen de Bulgaarse Bulgaren en de Turkse Bulgaren was dankzij de communisten sterk vertroebeld. Een officieel excuus van de regering aan de Turkse Bulgaren is er nooit gekomen.


Dat er vooral Turkse Bulgaren Nederland indeinden, kwam zomer 2009 duidelijk aan het licht bij de Bulgaarse parlementsverkiezingen. Bulgaren konden hier toen stemmen bij de ambassade in Den Haag en in een bedrijfspand te Amsterdam. De Bulgaarse Bulgaren die gingen stemmen keken heel sip. Want er waren in Amsterdam vrijwel alleen maar Turkse Bulgaren.

Maar er was meer: functionarissen van de politieke partij DPS hielden toezicht op het stemgedrag. Zij controleerden of Turkse Bulgaren, die verplicht opkwamen, wel stemden volgens de instructies, dus op hun partij. De "Beweging voor Rechten en Vrijheden" (DPS) zegt op te komen voor de belangen van de Bulgaarse Turken. In de praktijk is het een corrupt syndicaat met een afpersingspraktijk.
De DPS-mannen bij het stembureau hadden bedrijven waar veel Turkse Bulgaren worden uitgebuit, omgekocht om namenlijsten af te geven. Niet op de DPS stemmen betekende dan ook fluiten naar betaling.

Ook de stembureaus deugden allerminst. In Amsterdam was iedereen bij de verkiezingscommissie handlanger van de DPS.
In Bulgarije heeft de DPS de Turks-Bulgaarse gemeenschap in zijn macht, evenals de ‘uitzendbureaus’ die Bulgaarse Turken helpen naar Nederland te kolken.

De VIA is een branchevereniging voor uitzendbureaus die buitenlandse werknemers plaatsen bij Nederlandse bedrijven. Toen het nog beter ging met de economie zijn sommige bureaus wezen kijken in Bulgarije en Roemenië. Maar ze kwamen terug met een slecht gevoel, om te beginnen door
de manier van werven.
Allerlei louche koppelbazen krijgen betaald per klaploper die ze naar Nederland smokkelen. Ze duwen op zaterdagmiddag zoveel mogelijk Bulgaren in een busje zonder ook maar enig werk voor ze te hebben geregeld in Ballentent Hollanda, want dat kan ze niet bommen.
Vandaar dat de binnenstappers in het illegale Turkse circuit belanden met vlooienkrotten als hotel, 60-urige werkweken, uitbuiters als chefs en malafide betaling.

Turkse Bulgaren zijn niet bepaald religieus. Ze steken zelfs de draak met Allah's hoofddoekmode. Weliswaar officieel moslim, maar de ramadan lappen ze aan hun laars. Alcohol vloeit en de 40 stokslagen hiervoor zijn nergens te bekennen. De eigenaars van de Turkse bedrijven maakt het weinig uit. Geld dat stom is maakt recht wat krom is en voor Nederland zelf komt de kater later.

GENERAAL P. PARDON
(smul en walg ook van deel 4).

 


 

Holland ze zeggen je bent maar zo kleinTerug naar Home
__________________________________

U
 KLOM IN
 DE PEN

 F. VAN DER STEEN, links commentator (2003) 

"Alhoewel ik achteraf bezien, evenals heel links Nederland, moet vaststellen dat we te tolerant geweest zijn tegenover immigranten uit andere culturen (wat veel allochtonen nu overigens ook vinden), geloof ik in de mogelijkheid (dus niet de feitelijkheid) van een democratische islam."

- We zijn erg nieuwsgierig waarom U opeens vindt dat links Nederland te tolerant is geweest. Deint U mee met de golf? Waarom vond U dat niet twintig jaar geleden al? Wij zeiden TOEN al dat we enorm veel criminele rottigheid zouden krijgen van al die perspectiefloze familie-herenigaars. Ooh wat hadden we NU gezegd! Onbespreekbaar! Nazistisch!

Tuurlijk bestaat de mogelijkheid van een 'democratische islam'. Je kunt immers alles maken wat je zou willen? Er bestaat in Nederland zelfs een stroming die zo vrijzinnig van mentaliteit is dat ze niet eens in een moskee hoeven samen te komen. Zonder verbod op afbeeldingen. Immers op de islamitische school is tekenen verboden? Er bestaan ook 'moslims' die homo mogen zijn. Er bestaan vrijdenkende Ayaan's. Maar het gaat niet over theoretische mogelijkheden maar over het feit van massale immigratie-idioterie door energieën die hier niet horen en waarin een enorme achterlijke macht der gewoonte zit vastgemergeld. 


"Ik zie een beetje op tegen een dialoog met u, want daarbij mis ik ook vaak een stukje nuchterheid. De emotie vervormt naar mijn idee uw beeld van allochtonen."
En elders:
"Kortom, het bekende verhaal van de zondebok. Als mensen bang zijn van moslims, laten ze dat dan ook zo benoemen."

- U leeft in een utopische waanvoorstelling; dat maakt mij inderdaad emotioneel want dat vind ik onverantwoordelijk van u.
Wie verzuimt er dan precies te benoemen bang te zijn voor de volksverhuizing van lotsverbeteraars? Wij ontmoeten wel eens een meesmuilende houding daarover. Dan zeggen wij: reële angst.

Beweren dat het 'angst' is, vormt één der standaardargumenten van linkse gelovigen, net als bijvoorbeeld de manoeuvre om politiek IN-correct denken zo snel mogelijk in verband te brengen met nazi-Duitsland.

Voor ons (ver)vormt de emotie niet alleen het beeld van immigratie, maar veeleer vormen de feiten onze emotie. Dat ons eigen land binnen een deel van één life-time ronduit wordt overgenomen door een invasie van vreemdelingen als kolonisator, laat ons niet onberoerd. U wel? Doet u het zonder emoties?

Dus U beschikt over 'een stukje nuchterheid'?
Bijvoorbeeld waar u schrijft dat Marokkanen geen probleem vormen "want het zijn alleen maar de jongens"
Voor ons is dat de utopische smoes van een linkse kamergeleerde.
Trouwens, die jongens moeten volgens u ook allemaal een bruid mogen importeren. En uit die huwelijken worden dan nog meer keiharde energieën gefokt, als U zo graag spiritueel denkt.

Beluister ik nou een stukje elitair gevoel als U een 'stukje nuchterheid' bij ons mist?
Ja, wij neo-nazi's hebben als zondebokken om pikzwart te maken: alle medemensen met een pietsje andere huidskleur, dat is bekend aan sociologen zoals U.
Maar wie is eigenlijk uw zondebok?? Iedereen die het jaren lang niet eens was met de politiek correcte lijn, want die waren immers... neo-nazi's?
Critici met emoties over de ondergang van Nederland zijn uw zondebokken.
Maar nu u achteraf vindt dat Links te tolerant is geweest, moet u onze emoties dan eigenlijk niet dankbaar zijn?
De meerderheid was te schijterig om lange tijd voor zijn emoties uit te komen, maar ze komen uiteindelijk naar boven in een ruk naar rechts. Daardoor kunnen uw kinderen misschien leven in een minder uitverkocht land dan het geval was geweest dankzij (excusez le mot) uw naïeve utopische emotie.

Ik ken iemand wiens zoon zei "pas nou op" toen een auto met vier arabieren over de stoep reed, en uit eerwraak hebben ze hem toen nog vier maal extra overreden. Hij kon nog wel aangifte doen, maar de agent was Marokkaans, dus een maximale wij-zij denker met een slachtoffercomplex, dus die zei: "We maken ervan mislukte poging tot beroving, en als dat je niet bevalt dan kom je morgenavond maar op onze sportschool, dan maken we het af." (zijn incorrecte Nederlands in dit citaat is door ons gecorrigeerd). Snapt u de clou? Zinloos geweld tegen een immigrantje krijgt een standbeeld en een jaarlijkse gedenkdag, maar al het zinloos geweld door allochtonen is taboe om te bespreken, snappez-vous?

Een andere briefschrijver werkt als leraar op een VMBO. Maar omdat het een zwarte school is komt men zonder boeken of huiswerk in de klas: vertel maar wat leuks. Les aan ze geven is praten tegen een blinde muur. Ze zitten daar vanwege de leerplicht en hebben al lang louche nevenbaantjes of lopen stage als heler. Af en toe komt de politie er een paar in de boeien slaan.
Ouders komen alleen op de ouderavond omdat anders het onvoldoende rapport niet wordt uitgereikt. Zodra het mag gaan ze van school om crimineel te worden, maar dat wordt door de politiek correcte media links verzwegen.

Als u maatschappijleraar wordt op een zwarte VMBO mail dan nog eens wanneer u voor het eerst (en hoe vaak) BEDREIGD wordt omdat u een LAAG CIJFER uitdeelde aan de stamgenoten van de daders en of u al eens in elkaar bent geslagen door de ouders. 
DE GENERAAL


Met het geloof in multikul zet u zichzelf in de uitverkoop

 

ONTWAAKT
Generaal, Ik kan het me haast niet voorstellen: u schrijft zo generaliserend, zonder enig gevoel voor nuance of voor het proces waardoor uitwassen ontstaan...
En we hebben het nog altijd over mensen, islamiet of niet - of zoals "Roling Thunder", een Sioux-medicijnman het zo treffend zei: die ander (waar jij over praat alsof ie steeds van onze zwakheden profiteert) is in wezen "another you".
Je gedachten over de ander zijn een spiegel van je eigen gedachten. Dus raak eerst zelf van de kook. Kom tot heldere ideeën over hoe wij en de ander al die jaren zo op elkaar reageren, zoals we dat hebben gedaan. Door elkaars toedoen is een samenlevingsverband ontstaan waarbij het lijkt alsof we daar geen grip meer op hebben. Stijg uit boven dat pessimisme. Met generaliseren en eigen onrust spuien, bereik je het tegendeel. Alleen door met de "ander" ("another you") contacten te leggen en samen het ingewikkelde samenlevingsverband waarin we verstrikt zijn geraakt, te ontrafelen, zullen we kunnen bijsturen op basis van gedeelde humanitaire normen. Dat is je verantwoordelijkheid nemen.
Niet het opwekken tot verafschuwing van onszelf en van die ander. Lees eens wat heldere bijdrage in dit opzicht. Norbert Elias/John Scotson: De gevestigden en de buitenstaanders (aula pocket 582); Norbert Elias: Die Gesellschaft der Individuen (Suhrkamp Taschenbuch 974) en Arnold Cornelis: Logica van het gevoel, Brussel 1998. Ik hoop dat jij je ook bekend durft te maken.
Ludwig L.

- Onze gegevens luiden: Peter Pardon, werkzaam bij de Militaire Bloedtransfusiedienst, bloedgroep A, Rho (D) Positief, militair reg. nummer 50.08.08.188, rang: generaal, sterrenbeeld: Leeuw (Chinees: Tijger).
Nog niet bereid te sneuvelen, maar wel op de hoogte van welke kant de kogel komt:
van links.

ANTWOORD OP UW BRIEF
Heer L., U komt op ons over: bevlogen als een New Ager en goedgelovig als een teenager maar ondanks de helderheid waarin u poogt voor te gaan, moeten wij erg ons best doen om uw cerebrale ivoren toren te betreden.
U bepleit met binnengestroomde vreemdelingen Nederland te analyseren en humanitair bij te sturen waarbij iedereen zichzelf "another you" moet vinden. Voor ons is de hamvraag: hoeveel honderd miljoen maal "another you" wenst u nou eigenlijk nog binnen te halen in Madurodam? En wat aan te vangen met de stortvloed paspoortwegmakende fraudeurs, smoezenvertellende lotsverbeteraars en (schijn)huwelijksluiters, die niet tot uw handjevol spirituele intellectuelen behoort? Hebt u eigenlijk al een ruziezoekend volk tegen u aanwonen? Of zit u zelf in Wassenaar? In wat voor droomwereldje leeft u?
Voor alle duidelijkheid: vreemdelingenhaat is het gevolg van ongevraagde overbelading. Niet van het alarmslaan over dit feit. U weet het verschil niet tussen oorzaak en gevolg.
Wat er moet gebeuren tegen vreemdelingenhaat is het afschaffen van het overgekookte asielrecht en dichtgooien van de doorgebroken dijken zodat de derde wereld ons hier niet van onze plek gezinsherenigt. U kunt wel vinden dat alle autochtonen daar verlicht genoeg voor moeten zijn maar wat heeft die waan voor zin? Wat bedoelt u met: "Je gedachten over de ander zijn een spiegel van je eigen gedachten." Zijn uw eigen gedachten dan géén spiegel van uw eigen gedachten? Of bedoelt u dat wij onszelf weerspiegeld zien in de immigrant zonder dit zelf te beseffen? En geldt dit dan wel voor ons maar niet voor iemand die zo ver gevorderd is als u? Want anders: als u ons onhelder vindt betekent dat immers net zo goed dat u dit zelf bent omdat u zichzelf in ons ontwaart? Wij zijn volgens u immers uw eigen "another you"? In elk geval zijn wij het daar dan mee eens want, op onze beurt, wij vinden dat u uitgaat van een zweverig hersenspinsel dat stinkende wonden maakt, waardoor de uwen uiteindelijk zelf witte raven zullen worden. Maar dat gelooft u pas als u een vinger hebt weggegeven maar dan uw hele hand kwijt bent. DE KATER KOMT LATER.

GENERAAL P.PARDON

 

 WIE GOED DOET GOED ONTMOET 
Een best wel goed gesitueerde vriend (90 jaar) was altijd zeer begaan met asielzoekers en hielp hen waar hij maar kon.
Hij had van de thuiszorg een huishoudelijke hulp gekregen, een hindoevrouwtje die zich heel lief en vroom voordeed en hem goed wist in te palmen met hem over z'n bol te aaien en soms zelfs op z'n schoot te gaan zitten.
Op een gegeven moment begon ze te huilen en zei dat haar ouders ernstig ziek waren en dat ze geopereerd moesten worden maar dat ze geen geld hadden voor de operatie, ze waren niet verzekerd omdat ze hier illegaal verbleven.
Ze vroeg hem E.15000,00 te leen en hij gaf haar het geld en liet haar zweren op de Bhagavad Gita dat hij het terug zou krijgen. Ze zei dat ze in het thuisland huizen hadden en dat ze één van die huizen zouden verkopen.
Iedere keer opnieuw kwam ze weer geld vragen. Toen de schuld al was opgelopen tot E.35000,-- besloot hij te stoppen met haar geld te geven.
Op een gegeven moment werd hij bij wijze van proef enige weken opgenomen in een verzorgingstehuis alwaar zijn hulp ook parttime werkte.
Tijdens zijn afwezigheid is er nog eens E.35000,00 uit zijn bureau gestolen en het was zo klaar als een klontje dat die hulp dat had gedaan.
Zij had de sleutel van het huis en wist ook waar het geld lag, bovendien waren zijn zilveren theelepeltjes verdwenen waar zij erg weg van was.
En zo was hij door die snoezige, lieve, vrome hindoestaanse even E.70.000,00 lichter geworden.
Hij heeft natuurlijk de politie erbij gehaald en toen bleek dat zij ook collega's had opgelicht.
Maar uiteindelijk heeft hij nooit één cent teruggezien van het gestolen en geleende geld en ging zij vrijuit.
Mijn zwager z'n zus was ook zo'n type die zeer sociaal was en zich altijd met hart en ziel inzette voor asielzoekers.
Toen er op een gegeven moment één bij haar aanbelde heeft ze hem binnengelaten en heeft hij haar op gruwelijke wijze om het leven gebracht.
Lia


 Bent U een serieus type?
 Open dan een discussielijn of lees mee in het:
FORUM VAN GENERAAL PARDON

 

 Terug naar Home