Terug naar Home

Bent U tegen Nederland (links) laat U hier dan belgen.

  HAALT 
  NEDERLAND 
  2084??   

Onder meer: Wat is een "allochtoon"?
Ook: de Armeense Genocide
Ook: de Tien Bezwaren van Wilders tegen Turkije

De blauwe moskee van Istanbul

 

 


Homo's van het dak gooien, hand afhakken en ongelovigen doden: hee dat mag niet.De islamitisch fundamentalistische meerderheid in Turkije zou onmiddellijk zijn wil opleggen als Turkije een echte democratie was! Formeel heerst in Turkije de grondwettelijke scheiding tussen moskee en staat, doordat het Leger de democratie tegen de islam moet beschermen! Helaas eist de Europese Unie voor toetreding van Turkije, dat de rol van dit Leger wordt teruggedrongen. Maar wat ziet de in het groen wonende modern linkse intellectueel wat er gebeurt? Turkije wordt een democratie! En er wordt dus een dictatuur gekozen! En als je dat doet is het altijd afgelopen met democratie (Iran, Irak, Afghanistan, Hitler). Turkse generaals zijn wat dat betreft snuggerder dan Groen Link, en fronsen bedenkelijk over Hollands gesoebat met moslims met groothartig uitgekeerde subsidies, alsof die kunnen worden omgetoverd tot verlichte humanisten.
Mogelijk dat het Turkse leger weer eens dringend een staatsgreep moet plegen. Zo kan men gelijk breken met de EU, waar Turkije als islamitisch land uiteraard niet in thuishoort.
Doel van zo'n staatsgreep: de democratisch gekozen islamist Erdogan afzetten als premier, en korte metten maken met
Abdullah GŁl  die in augustus 2007 tot president werd gekozen door het parlement, waar in allerijl vervroegd verkiezingen voor kwamen, wegens gebrek aan tweederde meerderheid om de 56-jarige islamist GŁl uit te verkiezen. In de derde ronde was slechts absolute meerderheid nodig in het Turkse parlement. Daarin bezette GŁl's Partij van Rechtvaardigheid en Ontwikkeling de APK 341 van de 550 zetels. Deze partij werd in 1999 opgericht toen GŁl's fundamentalistische moslimpartij werd verboden.

 

Turkije wil Turks in Nederlandse klas wegens multikul

 


Zo werd Abdullah GŁl de eerste islamistische president van het zogenaamd "seculiere" moslimland Turkije. Bij zijn beŽdiging bleek het leger, waar hij ook nog eens opperbevelhebber van werd, te schitteren door afwezigheid. Ook zijn moslimvrouw mocht met haar ingebakerde hoofd niet verschijnen, teneinde de valse schijn op te houden van "seculiere" staat. GŁl verklaarde hervormingen, die tot EU-lidmaatschap moeten leiden, resoluter door te willen voeren, "want het politieke klimaat in Europa kan altijd veranderen".
De fundamentalist doelde erop dat 60% van de Europeanen Turkije er niet bij wenst. Ook 60% van de ingezetenen in Linkse Ballenclub Hollanda wenste een referendum over Europa. Logisch dat Allah's Partij van de Allochtonen in oktober 2007 besloot af te zien van steun hiervoor, aangezien u hierdoor in de toekomst mogelijk niet onder de voet gelopen kan worden door een Turkse volksverhuizing. En wat een klassenmaatschappij zou het worden als 80 miljoen Turken in de toekomst via de EU niet de baas konden gaan spelen over U.

 


Minister Ella Vogelaar steunt najaar 2007 Prinses Maxima's stelling dat de
Nederlandse identiteit niet bestaat. Zij bepleit tevens de islamisering van Nederland.
Verwar haar niet met die andere schoonheid, want dat is Rita Verdonk, in 2008 gezagvoerster van het oorlogsschip (in 2009 vergaan) tegen de uitverkoop van Hollanda:

www.trotsopnederland.com

 

Redigeert ook:
Hollands Linkse Ballentent in moderne Arabische ogen.
Zo zielig zijn Zelf-Frustreerders.
Lotsverbeteraars en gezellige Antillianen.
Statistische gegevens Multicul.
Generaal P.Pardon verliefd op Ayaan.
Islamofobie voor Beginners.
Godsdienst draait om Vrouwen-Sex.
Lief-Linkse Fossielen
Forumlijnen lezen/starten
Landverraders in aanleg

 

Fier wappert de heraut voor ontelbare Turkse vlaggen in de toekomst.

Soldaten, U en ik zijn zijn zulke schatten! Zoals sergeants in de VS soldaten wel aanspreken: "Ladies".
Buurmans gek en al te goed om er een stokje voor te steken dat andersdenkenden uit alle windstreken elkaar in Holland in de haren komen vliegen. Vandaar dat de Turkse vice-premier van de fascistische partij MHP, begin 21e eeuw uitgerekend hier zijn megalomane brei kwam uitbalken, voor de verzamelde in Duitsland verboden Grijze Wolven. En vandaar dat onze eigen Balkenende volop balkt over de verbeterde folterroutines in het aanstaande EU-lid, dat naar Nederland leeg moet stromen, zowel met werklozen als met import-bruiden, uiteraard zonder dat er aan U iets is gevraagd.

De CDA-top, zo mag onder Balkenende duidelijk zijn geworden, streeft er al jaren naar om ook zoveel mogelijk islamitische kiezers te lokken en islamieten de eigen christelijke partij binnen te halen, wat ondanks veel activiteiten nog maar in beperkte mate is gelukt volgens de Beweging Christelijke Koers CDA, een gezelschap respectabele, goed geÔnformeerde CDA-leden en oprechte christenen die zich zich bezig houden met bezinning op de uitgangspunten van hun partij.
In een artikelenreeks over de toenemende islamitische invloed in het CDA schilderde de "waakhond" van het CDA een zorgwekkend beeld van die partij.

Het CDA kreeg in 2001 het eerste islamitische kamerlid, de Turkse islamiet Coskun CŲrŁz, die sinds 1998 op een net niet verkiesbare plaats stond maar door vertrek van kamerleden alsog een zetel verwierf. Een jaar later, in 2002, schoof hij al door naar een verkiesbare plaats (plaats 16). Op plaats 50 stond in 2002 de tweede Turkse moslim, Nihat Eski, die dat jaar ook in de kamer kwam.
De in Turkije geboren Coskun «ŲrŁz was niet alleen bestuurslid van de controversiŽle Islamitische Universiteit te Rotterdam, maar scheen ook banden te hebben (gehad) met de racistische en fascistische Turkse moslimorganisatie Grijze Wolven Ė o.a. berucht wegens de aanslag op de paus Johannes Paulus II in 1981 door het Grijze Wolven-lid Mehmet Ali Agca en de moord op de Turks-Armeense journalist Hrant Dink in 2007 Ė en was elf jaar lang bestuurslid geweest van Stichting SOTA, "een in Haarlem gevestigde stichting die er onder meer naar streefde de Turkse volkeren in ťťn groot rijk te verenigen" (wiki)

Weliswaar was SOTA niet zo extreem als de neo-fascistische Grijze Wolven, maar zeer zeker wel als wegbereider voor het streven naar een Groot-Turks Rijk, met de etnische Turken als superieur volk en opererend in hetzelfde vaarwater als de Turkse lobbyisten en ronselaars van de (nationaal-socialistische) MHP. "Vergis u niet, SOTA is als onderzoekscentrum niet een onschuldig, antropologisch project, maar een pseudo-wetenschappelijk gepresenteerd onderzoek met als enkel doel om te 'bewijzen' dat alle Turks-sprekende volkeren in ťťn Groot Turks Rijk moeten worden verenigd, wat hen betreft van Wenen tot aan de Chinese Muur, zoals het Ottomaanse Rijk zich op haar hoogtepunt uitstrekte. "Desondanks houdt het CDA hem voortdurend de hand boven het hoofd," reageerde Beweging Christelijke Koers op de vermeende band van Coskun «ŲrŁz met de Grijze Wolven.

In 2003 was er niet eens ťťn zetel beschikbaar voor de ca. 300.000 kiezers (=5 zetels) uit de orthodox-christelijke achterban van het CDA. "Het is een absolute wanverhouding," stelde Beweging Christelijke Koers, "de beide islamitische kandidaten kregen samen slechts 2600 stemmen".
De partij Christenen Dienen Allah kennen zelf reeds het recht van de vrouw op de aanrecht. Hierop past de islam die het vrouwelijk element perverteert: zij is slavin of hoer.

 

Islam perverteert het vrouwelijk element: zij is slaaf of hoer.
Heus niet alle islamitische vrouwen worden mishandeld.

 

TERREUR ALS EUROPA TURKIJE WEIGERT
Midden december 2004 dreigde de Turkse premier Tayyip Erdogan: "Als de Europese Unie denkt dat ze simpelweg een christelijke club kan blijven, en als ze de bruggen naar de rest van de wereld verbrandt, zal de geschiedenis haar dat niet vergeven.''
Voelt U al aan hoe U verstandig moet worden?
Volgens het middeleeuwse land, dat garen zal spinnen bij toetreding, kan een weigering van Turkije als EU-lid leiden tot geweld van islamitische terroristen, omdat de EU zich dan "nog verder zou verwijderen van de islamitische wereld"!

Scheiding van Moskee en Staat als leugenachtig aureool.Oeioeioei!! Wat een schurkenstaat zouden wij wezen als we de Turken in de armen van de islamitische staten zouden drijven! Alsof ze daar niet al eeuwen horen. En zielig zijn ze, reken maar, want in het slachtoffergehalte waar onze Linkse Ballentent zo op geilt, zijn mohammedanen meesters geworden. Dat sluit volmaakt aan bij hun innerlijke beul, de onderdrukkende kracht die elke binnenstromer uit een repressieve cultuur meebrengt naar onze kleimatras. Onze zwarte kousen zijn kinderspel vergeleken de hunne, en als hier de leugen regeert is dat nog maar zakdoekje leggen vergeleken een echte leugen zoals dat islam en Staat in Turkije gescheiden zijn. Hiernaast Erdogan onder het symbool van de maangod Allah.

Een Turkse vlag komt nooit in zijn eentje.
Islamitisch avondlicht over de Amstel te Amsterdam


Komt bij: Erdogan's geduld is op. "Geen enkel ander land heeft er veertig jaar op moeten wachten. We voldoen aan alle criteria en toch blijft de EU aarzelen.''
Ach wat een ziel! Kom op geef dat arme land toch een generaal pardon! Je kunt het niet maken om hen 40 jaar door de woestijn te laten zwerven! Dat is racistische discriminatie in strijd met de mensenrechten net als onder Hitler!
Met name Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Denemarken houden de boot af, want die hebben hersens in hun hoofd. Die opperen alternatieve constructies als een 'geprivilegeerd partnerschap', maar Erdogan wil uitsluitend praten over een volledig en volwaardig EU-lidmaatschap. Alweer zo'n uitheemse gast die hier aankomt met een eisenpakket.

En Erdogan spreekt namens een bevolking die popelt om bij de EU te horen, want daarover koestert men hooggespannen verwachtingen op weelde en geluk, die U en ik namelijk gaan betalen, (mocht U zich dit afvragen).
Een opiniepeiling van het internationale onderzoeksbureau TNS wees uit dat 23 procent van de Turken elders in de EU wil werken als Turkije EU-lid wordt! Zo wordt U namelijk verder mohammedaans ingepakt, (mocht U zich dit afvragen).
Frits Bolkestein Daartegenover staan peilingen waaruit blijkt dat veel mensen in de huidige EU nog van Turkse toetreding balen. In Frankrijk is rond die tijd 67% van de mensen tegen, in Duitsland 54%.
Een jaar later publiceert de Telegraaf in Nederland een enquÍte door Bureau Consumentenonderzoek, rond hun Stelling van de Dag, namelijk op 5-10-2005: "Turkije moet lid worden van de Europese Unie".
JA: 13%
NEE: 85%
Geen mening: 2%
Wel vond 57% het een goede zaak als Turkije een soort economisch partnerschap met de EU aangaat.
De enquÍte bewijst dat de burgers lijnrecht staan tegenover de Haagse politiek.
Van de respondenten stelt 62% bang te zijn dat het moslimfundamentalisme de overhand krijgt. Slecht 12% vindt toetreding hier juist een wapen tegen. Een magere 22% vindt dat Turkije op weg is een democratie te worden.
Andere argumenten tegen:
- Turkije schendt de mensenrechten;
- Het gaat ons heel veel geld kosten;
- Te grote cultuurverschillen;
- Turkije ligt voor 95% in AziŽ;
- Een moslim-gerelateerd land past niet in de Europese beschaving.
Voorstanders stellen dat Turkije al 3000 jaar verweven is met Europa, dat het land kerk en staat officieel scheidt (maar wat komt hier van terecht?), en dat het binnen de EU een goede buffer zou zijn tussen Oost en West.

Lichtpuntjes voor Links: 52% vond dat Turken zich in ons land veel sneller aanpassen dan Marokkanen. Slechts 27% vindt Turken niet te vertrouwen.
Liefst 59% vindt dat Turkije voor toetreding moet erkennen dat het land in 1914-1915 een miljoen ArmeniŽrs heeft vermoord of gedeporteerd.
Zo'n 33% van de respondenten bezocht Turkije (59% vanwege de zon, 49% om de goedkoopte, 45% omdat het mooi is en 36% omdat Turken aardig zijn).
De Telegraaf vroeg welke bevolkingsgroep het meest aanspreekt voor vakanties. Het westerse Griekenland was met 40% een stuk populairder dan alle andere landen bij elkaar. Op grote afstand volgen Turkije met 7% en Cyprus met 4%.
De enquÍte werd ingevuld door 64% mannen, 36% vrouwen en 1% Turken.

De onwil om Turkije toe te laten tot de EU zakt wel, indien de Linkse Kerk maar genoeg herhaalt dat de folterroutines zijn verbeterd (een Turkse gevangene martel je, een ijdele Europeaan weet je met veel geslijm te paaien, en pas daarna voer je de sharia in).

Gewiekst verklaarde in 2004 de autoritaire premier Erdogan wel te kunnen leven met zekere overgangstermijnen om aansluiting te versoepelen. Hij voelt wel aan zijn water dat andere lidstaten niet massaal Turkse werknemers willen binnenlaten, zoals lidstaten ook limieten hebben gesteld aan werkende Polen. Maar na een tijdje moet dat gedoe afgelopen wezen, vindt Erdogan. "Permanente beperkingen druisen in tegen de wetgeving van de Europese Unie.''
Ach ziet U, als het met de wet niet lukt dan kan men Europa nog chanteren met de aanzegging van terrorisme.

Jezus Christus was een islam-profeet.

De paus heeft in november 2006 op bezoek in Turkije zijn collega Gregorius uit 1076 geciteerd. De standaard op hun tenen getrapte islamieten moesten gesust worden met: we geloven toch allemaal in 1 en dezelfde god. Haha, walgelijk. Zelfs een potentaat als de Vaticaanvorst buigt als een knipmes voor dit theocratische grauw. Bestaan er dan in het Westen geen edellieden meer?
Allah is niet dezelfde god, volgens moslims! De volgens hen smerige christelijke god heeft een kind verwekt en daar gruwen de Turken van, dat zie je toch op hun spandoek? Christelijke kerken bouwen in Turkije? Hahaha! MoskeeŽn in Hollanda! Christenbezit wordt in Turkije genaast, en wie vooruit wil moet zijn christelijk geloof verzwijgen. Aan het christenwesten maakt Turkije wijs een "seculiere staat" te zijn sinds 1923. Hahaha, de leugen regeert.
Als u zonder Turken op uw trap, vrijstaand in het Groen woont en dus behaaglijk Links kunt stemmen probeer dan Groen Link, voor een "linkse lente".
De kater komt later, voor uw kinderen, als een herfsttij der middeleeuwen.

 

Tien keer nee tegen Turkije
door Geert Wilders
dinsdag 17 november 2009

Tien argumenten tegen de toetreding van Turkije tot de Europese Unie.
Laten we het Turkse paard van Troje nooit binnenhalen.

Wilders was van plan begin 2010 om naar Turkije te gaan als lid van een delegatie van de Tweede Kamercommissie Europese Zaken. Zijn eerste bezoek aan een islamitisch land sinds het uitkomen van Fitna, ruim anderhalf jaar geleden.
Hij ontving vele emails: ĎMeneer Wilders, ga alstublieft niet. Ze vermoorden u daar of leveren u uit aan JordaniŽ.í
Wilders: "Ik ga ervan uit dat mijn beveiliging afdoende geregeld wordt en dat de minister van Buitenlandse Zaken Maxime Verhagen Ė zoals hij vaker doet als ik naar het buitenland ga Ė garanties aan de Turkse regering vraagt en krijgt dat ik niet zal worden uitgeleverd."

"Waarom ga ik naar Turkije? Omdat ik het als volksvertegenwoordiger en politiek leider van de virtueel grootste partij van Nederland niet meer dan behoorlijk vind om de Turken recht in hun gezicht te vertellen waarom ze wat ons betreft nooit lid mogen worden van de EU. Waarom voor de PVV het adagium geldt: Turkije erin, Nederland eruit!
Ik zal iedereen eerst zeggen dat Turkije een gewaardeerd NAVO-bondgenoot is en ook dat de PVV wil dat Nederland op politiek, militair en economisch terrein goede relaties onderhoudt met dat land. Maar een goede buur is niet hetzelfde als een lid van de familie."

Eind 2009 geeft Turkije blijk van zijn hoge EU-IQ. Na decennia lamenteren er niet bij te mogen verspelen ze hun eventuele goodwill door te verklaren Geert Wilders niet te willen ontvangen. De hele dienstreis wordt afgelast. Zo zie je maar: Turkije's zieke "eer" gaat nog boven EU-aspiraties. In hun eigen hersenspinsels zien ze immers zichzelf als verrijking voor ons en niet omgekeerd.

Waarom mag Turkije geen lid worden van de EU?

Ten eerste is Turkije een islamitisch land; de meeste inwoners hangen de islam aan en de islamitische cultuur is er dominant. De PVV wil geen uitbreiding meer van de EU, zeker niet met islamitische landen. We hebben al veel te veel islam in Nederland en Europa.

Ten tweede leidt een Turks lidmaatschap van de EU tot nog meer ongecontroleerde massa-immigratie naar West-Europa. In Nederland ervaren we al decennia de negatieve gevolgen van de immigratie uit Turkije, zoals de zware oververtegenwoordiging van Turkse immigranten in vrijwel alle Ďslechteí statistieken. Meer import van de achterlijke islamitische cultuur is ongewenst, onze Europese cultuur is gestoeld op de christelijk-joodse en humanistische cultuur, niet op de islamitische. Wij zijn geen cultuurrelativisten. De westerse beschaving is zoveel beter dan een cultuur gebaseerd op islamitisch imperialisme en barbarisme.

Ten derde kost een Turks EU-lidmaatschap Europa miljarden euroís extra. Geld dat zeker ook door de Nederlandse belastingbetaler moet worden opgehoest, aangezien Nederland een van de grootse nettobetalers aan de EU is.

Ten vierde zou Turkije binnen niet al te lange tijd het grootste aantal inwoners van de EU hebben. Dat zou betekenen dat Turkije ook de meeste EuroparlementariŽrs mag aanleveren. Gelet op de verschrikkelijke realiteit dat steeds meer EU-wetgeving de lidstaten Ė waaronder Nederland Ė wordt opgelegd, zou dat betekenen dat de Turken meer invloed krijgen op Nederlandse wetgeving dan de Nederlanders zelf.

Ten vijfde moet Europa niet willen grenzen aan de Islamitische Republiek Iran en SyriŽ, wat het geval zou zijn als Turkije lid van de EU zou worden. Grenzen aan dat soort boevenlanden is riskant voor Europa en geopolitiek onverstandig. Turkije als buffer tussen Oost en West is veruit te prefereren.

Ten zesde ligt Turkije voor meer dan 95 procent buiten Europa. Een geografisch feit. Als we daar aan gaan tornen en Turkije als niet-Europees land toelaten, staan morgen wellicht andere moslimlanden als Marokko, Algerije of TunesiŽ aan de deur te kloppen.

Ten zevende zou een Turks lidmaatschap van de EU betekenen dat het land moet voldoen aan de zogenoemde Kopenhagen-criteria die Europa stelt aan alle nieuwe leden. Dan moet het Turkse leger terug de kazerne in, want dat eist Europa. Dit is normaliter een zeer terechte eis, maar voor Turkije maak ik daar een uitzondering op. Het Turkse leger is de afgelopen decennia zeer functioneel gebleken in het weerhouden van het verder islamiseren van het politieke systeem in Turkije. Het Turkse leger is de grootste verdediger van de erfenis van Kemal AtatŁrk, die de islam vergeleek met een rottend kadaver. Zonder de corrigerende rol van het Turkse leger was Turkije nu al een tweede Iran geweest.

Dat kan overigens nog steeds gebeuren, gelet op de gevaarlijke premier Erdogan die Turkije stapsgewijs verder wil islamiseren. Een premier die eerder is veroordeeld wegens het voorlezen van een gedicht met de woorden: ĎMinaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeŽn onze kazernes en gelovigen onze soldaten.í Het Turkse leger terug in de kazerne is het laatste wat gebeuren moet. Turkije zou verder eroderen tot een islamitische heilstaat, omdat radicale islamitische politici zoals premier Erdogan niet meer worden gecorrigeerd en de vrije hand zouden krijgen.

Ten achtste is de Turkse bezetting van Noord-Cyprus illegaal. Niemand erkent de Turkse republiek Noord-Cyprus, op Turkije na.

Ten negende is de behandeling van Koerden en christenen in Turkije ver onder de maat. Het nog steeds niet erkennen van de Armeense genocide is onacceptabel. Alleen naÔeve Europese politici die het eeuwig dominante karakter van de islam ontkennen, denken dat een Turks lidmaatschap van de EU hierin verbetering zal brengen.

Last but not least ten tiende: Er is geen enkel draagvlak voor een Turks EU-lidmaatschap. Keer op keer wijzen peilingen uit dat een meerderheid van de Nederlandse bevolking hier niets voor voelt. Ik ben overtuigd dat een referendum hierover in de huidige EU-lidstaten tot een voor Turkije negatieve uitkomst leidt.

Kortom. Het is de moeite waard te blijven investeren in goede relaties met Turkije, maar een lidmaatschap van de EU is onverstandig. Laten we het Turkse paard van Troje nooit binnenhalen.

 

GEDETAILLEERDERE INFORMATIE OVER KERKEN IN TURKIJE
Het CDA maakte zich eind 2008  zorgen over de godsdienstvrijheid en de mensenrechten in Turkije. De ingezette hervormingen om lid te kunnen worden van de EU "stagneren" namelijk, zoals viel te voorspellen. Christenen worden bedreigd en hun grond wordt afgepakt. Christelijke minderheden in Turkije ervaren aanhoudende problemen bij het uitoefenen van hun geloof. Kloosters en religieuze gebouwen worden door de staat ingenomen, en er dreigt onteigening van de gronden van het oudste christelijke klooster in Turkije, Mor Gabriel, opgericht in het jaar 397. Het stichten van kerken wordt bovendien systematisch tegengewerkt.
De bijna tweeduizend jaar oude christelijke gemeenschap in Turkije is een minderheid, die de afgelopen dertig jaar massaal het land ontvlucht is o.a. naar Nederland. In de jaren tachtig woonden er circa 90.000 christenen in het zuidoosten, nu zijn dat er nog twee ŗ drieduizend.
Alleen naÔeve dwazen (Hollanders) verkopen hun huid zozeer door wel al 500 moskeeŽn te dulden op een manier die in de bijbehorende cultuur ondenkbaar is.

 


Begin 21e Eeuw in Nederland.

 

Prognose niet-westerse allochtonen 2005, 2010 en 2020.

 

 

Pim Fortuyn in 1997 over de Europese Unie

 

 

 

DE ARMEENSE GRUWELEN
Japan ontkent zijn "troostmeisjes" en Turkije zijn genocide. Turken veinzen daarom dat ze bezig zijn met importantere zaken, in het hier en nu: alle reden om niet te willen praten over oudbakken oorlogsmisdaden. Maar daaraan zie je juist hoe hun Armeense genocide de Turken obsedeert. Anders zouden ze er rustig afstand van nemen door het te veroordelen. En door hun rigide houding hierover worden Europeanen gewaarschuwd welk vlees ze in de kuip zouden krijgen met Turkije als EU-lid. Maar in een waterslappe Linkse Ballentent wordt een schip op de rotsen niet behandeld als een baken in zee, maar dogmatisch weggeÔdeologiseerd.

Het islamitische Turkije heeft vanaf 1894 geprobeerd om alle ArmeniŽrs uit te roeien die weigerden over te stappen naar de Ware Leer van de Proleet Mohammed.
ArmeniŽ is zoals u weet een hoogland met steppen en vulkanen ten oosten van de Zwarte Zee (waar Turkije onder ligt). De bodem is rijk aan mineralen en edelmetalen, Eufraat en Tigris ontspringen er, schapenteelt is er bestaansbron. De ArmeniŽrs zijn intelligente kooplieden. Al vanaf de vierde eeuw christenen. Onder een ruig klimaat met lange winters en hete zomers leven zij sinds de Oudheid steeds onder vreemde overheersing.
Toen de ArmeniŽrs bij de Eerste Wereldoorlog voor Rusland kozen, begon Turkije (bondgenoot van Duitsland) een vernietigingsoorlog en slaagden erin minstens 800.000 ArmneniŽrs dood te martelen en uit te roeien (1915).

 

 


 

Zoals in bovenstaande video te zien hebben de Turken het vervoer van slachtoffers met veewagens uitgevonden.
Later zou Hitler de Turken nog overtroeven in de tactiek van volkerenmoord via een holocaust. Want de nazi's brachten het Europese record op 6.000.000 joden en homo's.
Niet het historische record, want het uitmoorden van b.v. indianen was nog veel omvangrijker.
Het Derde Rijk bestaat niet meer en hoewel moffen niet graag over hun misdaden reppen halen zij het ook weer niet in hun Kopf om deze te ontkennen, met uitzondering natuurlijk van een handvol zwakbegaafden en hun menners. De holocaust van het voor duizend jaar geagendeerde nazi-rijk heeft overigens alles te maken met Hollands multiculturele experiment op mensen. Want daardoor werden fatsoenlijke burgers zoals U zo graag bereid om uzelf door rassen uit alle windstreken te laten overstromen. Wie toen durfde roepen dat het geen dijkbreuk maar een tsunami was, werd te kakken gezet als Hitlerjeugd, bruinhemd en Holocaust-vergasser.

 

 

Holocaust blokkerende factor voor kritiek op multikul

 

Zo zullen Hollanders echt niet loochenen dat zij hebben verdiend aan de slavernij. Zij richtten er zelfs een monument tegen op. De winstmarge op de Nederlandse transatlantische slavenhandel
(1600-1814) bedroeg namelijk 2 tot 3 procent. (De winstmarge op de Britse bedroeg ongeveer 6 procent.)
Ook loochenen Nederlanders niet dat zij excessief de mensenrechten schonden in de koloniale oorlog tegen IndonesiŽ die in 1949 zo smadelijk werd verloren.

 

 

De Turken echter, die zich nog dezelfde mogendheid voelen als in 1915, reageren als door kromzwaarden gesneden zodra historici in redelijkheid schattingen maken over hun slagerspraktijken.

 


Zij identificeren zich nog net zo erg met die tijd als nazi-beulen tientallen jaren later ("de drie van Breda") met het Derde Rijk!
Daaraan kun je ook zien dat Turkije, hoe westers ingelikt ook, geestelijk helemaal niet bij de humanistische Europese beschaving hoort.
's Lands eer is bijv. dat politie-agenten een arrestant op het bureau een voorbereidende mishandeling toedienen. Martelen hoort traditioneel bij de normale middeleeuwse cultuur in dit Aziatische land, en dat wordt nu alleen maar zoveel mogelijk in de doofpot gestopt omdat de Turken als lid van de Europese Unie, van de rijken hopen te gaan profiteren. Maar het wemelt bij Turken van de anti-westerse gevoelens.
Minister Abdullah GŁl dreigde zomer 2006 in de Financial Times zelfs openlijk dat dat Turken zich steeds meer "anti-EU" gaan voelen nu de EU zo twijfelt over hun lidmaatschap.
Naar goed Arabisch-islamitisch gebruik zijn Turken al sinds de Oudheid volleerde leugenaars en veroveraars. De grootste leugen is hun beweerde scheiding tussen de islamitische godsdienst en de staat. En daar de leugen regeert krijgen zij van de Europese mogendheden vroeg of laat heus wel weer een generaal pardon voor hun Armeense slachtpartij. "Tolerantie voor intolerantie," vat Bruce Bawer de Europese mentaliteit samen in zijn boek "Terwijl Europa Sliep" (over de stille invasie).
Dat Turkije een seculier land zou zijn wordt overigens zelfs tegengesproken door ons eigen Ministerie van Buitenlandse zaken : "In Turkije bestaat het principe van scheiding van Ďkerkí en staat, maar dit neemt meer de vorm aan van een controle van de staat over de officiŽle vorm van islam. Het daartoe in het leven geroepen staatsorgaan is het Directoraat voor Godsdienstzaken (Turks: Diyanet ›Ģleri MŁdŁrlŁūŁ, vaak afgekort tot Diyanet). Dit directoraat valt rechtstreeks onder de premier en heeft meer dan 70.000 medewerkers met als taak de aanstelling van en toezicht op voorgangers (imams) en de bouw en het onderhoud van de naar schatting 75.000 geregistreerde moskeeŽn." De helft van de Turkse moskeeŽn in Nederland vallen ook onder het gezag van deze Diyanet. Gezien de houding van de Turken en de Turkse overheid tav andersgelovigen is het een bijzonder slechte zaak als Turkije bij de EU zou komen.

Ontkennen van Hitlers holocaust zit overigens standaard in het islamitische pakket, met zelfs officiŽle staatsontkenning in Iran. President Mahmoed Ahmadinejad noemde daar de holocaust in 2006 "een mythe, verzonnen om het bestaan van IsraŽl te rechtvaardigen."
De Turken zijn diep gegriefd als ze in de hoek moeten staan als genocideplegers ten tijde van hun eigen Armeense holocaust. Des te langer wordt immers ook weer het wachten op EU-lidmaatschap en op het plukken van de Europeanen? Vooral omdat het dan ook zo in de gaten loopt hoe graag ze alsnog de Koerden uit willen roeien. Dat minkukels als de blanke bovenbazen van Europa zich met hun regionale Turkse bloedbaden en terreur bemoeien, zet hun eeuwige eergevoel onder zware druk. Niets minder dan eeuwige wraak en heilige oorlog is het automatisme.
Laat Duitsland nog een keer verklaren ten onrechte 6 miljoen joden en homo's te hebben verdelgd. Wie weet dat Turkije met zijn moderne mombakkes, voor de vorm dan ook meedoet wat betreft hun Armeense volkerenmoord. Dan heeft niemand in de gaten wat voor een Paard van Troje Europa binnenhaalt. Dat moet toch kunnen: 70-80 miljoen EU-burgers erbij uit een land met een theocratische mentaliteit? De kater komt later.

 

  Ze zijn in Opmars 

40 CENT OF 2 EURO?
1 nieuwe Turkse lire van 40 eurocent is bruikbaar als 2 euro munt.Sinds 1 januari 2005 heeft Turkije nieuw geld: de "nieuwe Turkse lire" (Yeni Turk Lirasi), die de zeer gedevalueerde oude vervangt (waarbij men minstens zes nullen heeft laten verdwijnen).
Het nieuwe stuk van 1 Lire lijkt heel erg op dat van 2 Euro, met een ring van nikkel rond een stuk koper en quasi gelijke afmetingen.
Bovendien heeft de kopkant, zoals de meeste euromunten een hoofd (Ataturk). Het enige grotere verschil is dat op de letterkant in plaats van een 2 een 1 staat, maar die lijkt erg op de 1 van 1 Euro.
De munt is evenwel slechts 40 eurocent waard (dus 1/5).
Let op met  wisselgeld want deze Turkse munten beginnen in de eurozone te circuleren.


Turks extreem-rechts oftewel Grijze Wolven
EN goed EN gek is deze mogendheid, soldaten. De Koerdische partij PKK is hier ook welkom, want GroenLinks heeft nog wel een paar weilanden over voor een burgeroorlog tussen de Koerden en de Grijze Wolven.
Deze beweging heeft een duidelijk islamistische signatuur, maar hecht tevens veel belang aan radicaal volksnationalistische uitgangspunten. AtatŁrk stelde dat staat en godsdienst gescheiden moesten blijven maar dat de staat noodzakelijkerwijs de religie moet controleren (zoals het Ministerie voor Godsdienstzaken, Diyanet İşÁi Bakanliği, zowel in Turkije als daarbuiten in de Turkse gemeenschappen doet), maar voor de Grijze Wolven is godsdienstbeleving slechts in Turks-nationale zin toegestaan.
In Europa worden ze bespioneerd door geheime diensten vanwege hun dubbele agenda: enerzijds het infiltreren in vakbonden en politieke partijen om hierin de koers te kunnen controleren, anderzijds het tegengaan van integratie van Turken in de Europese samenleving en het terroriseren van dwarsliggende Koerdische, Armeense, Alevitische en linkse Turkse groeperingen. Indien de door hen betwijfelde kwestie van de genocide in 1915 op ArmeniŽrs ter sprake komt, intimideren de Grijze Wolven personen, organisaties en overheden die het willen herdenken. De gemeente Assen kreeg doodsbedreigingen toen men daar een gedenkteken over de Armeense genocide wilde plaatsen.

Bent u ook nog altijd zoals mijn tante een gefrustreerde autochtoon met angst voor vreemdelingen-angst? Als ze de straat op stapt zwalkt daar een zwerm immigrantjes die tegen haar roepen: "Wij zijn hier de baas wij zijn de baas!" Mijn tante is ťťn der laatste Mohikanen die de buurt nog niet is uitgevlucht naar een seniorenflat in Noord-Noordholland, waar ze voornamelijk last heeft van antillianen.

Maar we mogen het beleven: Nederland als land van melk en honing wordt minder populair. Toch zouden volgens het Centraal Planbureau, de huidige 1.500.000 allochtonen (reeds 10% van de bevolking maar in de grote steden 30%), die thans vertoeven in deze efteling, over 10 jaar zijn VERDUBBELD. Afgezien natuurlijk van de ruim 100.000 illegalen.
Als je illegaliteit strafbaar stelt en hen er nu meteen uitgooit ben je de illegale terroristen ook gelijk kwijt, inclusief alle criminelen, documentenvervalsers, gokwagende jeugdasieltoeristen, bollenslikkers, en potentiŽle terroristen.
In 2005 telde Nederland 17.850 gevangenen. Daarvan gaven 3.289 gedetineerden aan katholiek te zijn, en 3.608 criminelen noemden zichzelf MOSLIM.

We waren zoveel jaren liever al te goed en buurmans gek, dus we stonden erbij en keken ernaar en pleitten voor een generaal pardon.

Linkse intellectuelen bepleiten Pardon namens arbeidersstand

 

BIZARDER NOG: IN FEBRUARI 1994 KONDEN ILLEGALEN MEEDOEN AAN DE AMSTERDAMSE DEELRAADVERKIEZINGEN.

 

Doe of de multikul niet bestaat en de kater komt later.Maar al dat <moet kunnen> dat zo nodig moest kunnen, dat kan nu eenmaal niet.
Het doodknuffelen van minderheden door lief-naÔef links, heeft stinkende wonden gekweekt.
En als het aan de politiek correcte zachte heelmeesters ligt dan zijn er dus over 15 jaar down town alleen nog blanken in de vorm van een 'etnische minderheid'. Dat is een term die in de plaats kwam voor 'gastarbeiders' uit de tijd dat immigranten nog kwamen om te werken in plaats van als 'gast-uitkeringstrekkers' (terwijl ze hun buitenlandse bezittingen nota bene met hulp van hun vaderland geheim proberen te houden).

 

  Mee eens? Commentaar? Klachten?  
  Kom ook luchten en stoom afblazen in:  
 
GASTENBOEK VAN GENERAAL PARDON  

 

 WAT IS EEN ALLOCHTOON

Het begrip "allochtoon" werd al in 1971 geÔntroduceerd door de sociologe Hilda Verwey-Jonker in een rapport voor het Nederlandse ministerie van Cultuur, Recreatie en Maatschappelijk Werk (CRM), ter vervanging van het tot dan toe politiek incorrecte en stigmatiserende nazi-woord "immigrant". Feitelijk was het woord 'allochtoon' bedoeld als eufemisme. 
Inmiddels heeft het woord 'allochtoon' ook een pejoratieve (=ongunstige) lading.
In 2006 werd er een voorstel gedaan door de fractie van de Partij van de Allochtonen (PvdA) in de Amsterdamse gemeenteraad, om het gebruik van de term 'allochtoon' in officiŽle stukken te vermijden. Bij gebrek aan een alternatief bleek dit niet haalbaar.
In februari 2008 suggereerde minister van justitie Ernst Hirsch Ballin (Christenen Dienen Allah/CDA) opnieuw dat de term allochtoon afgeschaft zou moeten worden, maar ook dit voorstel werd niet overgenomen.

Hare Majesteit Bea van Amsberg heeft haar formeel politiek impotente staatsrol gecompenseerd door achter de schermen voer te bieden aan de immigratie-idioterie en islamiseringsuitverkoop van Hollanda. Aan niemand heeft zij meer de ziekte dan aan een geblondeerd monster dat haar officieel uit de regering wil zetten.

 

Multikul-Beatrix gruwt van Geert Wilders maar is even blond.

Geert Wilders van de PVV is net zo links als Willem Drees sr. die tegen
immigratie-idioterie was en die zijn lidmaatschap bij de
Partij van de Allochtonen heeft opgezegd.

Dr. Willem Drees was tegen de multicul en verliet de PvdA

 

In Vlaanderen wordt sinds ongeveer 2000 ook de politiek correcte term nieuwe Vlaming gebruikt, mede op vraag van de organisaties van nieuwe Vlamingen die de termen 'allochtoon' en '(im)migrant' nodeloos onderscheidend vinden voor algemeen taalgebruik.

 

 

Als het gaat om de onevenredig allochtone gevangenisbevolking of uitkeringspopulatie dan haalt de moreel superieure oppermens uit de Linkse Kark het niet in zijn bol om te klagen over "nodeloos onderscheidend".

Termen voor immigranten komen in een zogenoemde eufemismetredmolen, want u en ik wouden immers onze grenzen grootmoedig openstellen voor een volksverhuizing van alle verdrukten der aarde? Inderdaad, dat wilden we helemaal niet, maar we dachten dat we het moesten willen. Dus elk woord daarvoor raakt beduimeld, of het nu "nieuwe Nederlander" moet heten of "inboorling", "bicultureel" zoals de Gristen Unie bedacht, of cohabitant zoals nog komen zal. Of het brave en dwaze 'medelander', ťťn van de oubolligste vondsten van Utopistisch Correct.

 

 Minister Leers 
 lost allochtonen-probleem op
 voor Christenen Dienen Allah (CDA) 

door Joost NiemŲller

Gewoon anders noemen.
Het was weer zo laat.
Minister Leers kondigde eind januari 2012 aan dat hij af wil van het woord 'allochtoon'. Het is namelijk "stigmatiserend". Ze hebben er last van. Het zijn gewoon Nederlanders. Nou, minister Leers, als u even de moeite had genomen een blik te werpen in de statistieken bij de onderwerpen 'schoolverzuim', 'werkloosheid' 'criminaliteit' en nog zo wat in het oog springende onderwerpen, dan had u gezien dat allochtonen hele bijzonder Nederlanders zijn. Ze gedragen zich namelijk een beetje... apart. Enfin, hier hebben we het inmiddels al lang en breed over gehad. Het is een lastig, aanhoudend probleem. Maar Leers heeft de oplossing gevonden. Noem ze gewoon 'Nederlander', dan verdwijnen de problemen als smeltend ijs. Dat werkte in de VS ook heel goed. Nu ze het daar niet meer hebben over 'negers', maar over 'Afro-Amerikanen' is het probleem met de zwarte criminaliteit en gettovorming ineens verdwenen.

Het CBS heeft al aangekondigd dat de derde generatie allochtonen niet meer als dusdanig benoemd zal worden. Met andere woorden: ze zullen helemaal niet meer benoemd worden. Gaandeweg zal dus het percentage criminelen, werklozen, schoolverlaters enz. enz. onder de Nederlandse bevolking stijgen. Goh. Wat is er aan de hand? Er zullen nieuwe beschouwingen komen, bijvoorbeeld hoe het komt dat het met de 'onderwijsresultaten' zo slecht gaat, en er zullen algemene maatregelen komen, gericht op 'de jonge Nederlanders', waarbij veel geld gemoeid zal zijn, en waaruit toch geen resultaten zullen komen. En dan zullen er weer nieuwe onderzoeken, en... We worden met z'n allen gekker en gekker. 

Leers, als de minister van de integratie, gaat als eerste het allochtonenprobleem oplossen door het niet meer te benoemen. Je zou zeggen, we zijn er allemaal een beetje realistischer op geworden. Tien jaar na Fortuyn zou er eindelijk enige weldenkendheid in ons zijn gevaren over de gevolgen van de immigratie, die terug te voeren zijn tot etnische problemen. Maar nee.

'Allochtoon' mag je niet meer zeggen. Je moet 'Nederlander' zeggen.

We zijn namelijk allemaal Nederlanders. We hebben allemaal dezelfde rechten. Kijk, de koningin heeft het al een beetje begrepen, die loopt in een soort boerka. Dat doen Nederlanders gewoon. Daarom moet je de boerka ook niet verbieden. Het is helemaal geen probleem als sommige Nederlanders er geheel uit vrije wil voor kiezen om een boerka te dragen als fashion statement, toch? De ene Nederlander kiest voor dit, de andere Nederlander kiest voor dat. We zijn een vrij land, hoor.

Leers zei dit op een bijeenkomst van Libelle-lezeressen:

ĎIk kan me voorstellen dat mensen die honderd procent meedoen in de samenleving zich afvragen waarom ze denigrerend weggezet worden.í

Wie zet hier wie nou weg?
De Turken, pardon Nederlanders, die alleen onderling willen trouwen? De Marokkanen, pardon Nederlanders, die Nederlandse vrouwtjes hun tassen afpakken? De Surinamers, pardon, Nederlanders, die hun school niet afmaken? De allochtonen, pardon, Nederlanders, die er massaal voor kiezen niet om te gaan met Nederlanders, maar liever met hun eigen soort 'Nederlanders'? Door bijvoorbeeld na veertig jaar hier gewoond te hebben nog steeds de taal niet te spreken? Of door een boerka aan te willen trekken, dan wel een hoofddoek, om maar aan te geven: Nederlanders, pardon, andere Nederlanders, ik hoor niet bij jullie?

Wie zet wie nou weg, minister Leers? Wanneer krijgt u uw verstand nu eens terug? En trouwens, wanneer gaat u nu eens aan het werk, iets doen aan het immigratieprobleem, in plaats van lulpraatjes verkopen aan de dames van de Libelle. Of, nog beter, wanneer gaat u eens omzien naar een echte baan?
Joost NiemŲller

 

 

EN NU NORMAAL
In het dagelijks spraakgebruik van Nederland en Vlaanderen betekent 'allochtoon':

Een persoon die in een aparte culturele groep gesegregeerd is (de voornaamste definitie).


Een persoon die het Nederlands niet goed machtig is.

Een persoon die naar het land toe kwam als gastarbeider (of nakomeling is van een gastarbeider).


Iemand met een niet-blanke huidskleur.


Iemand zonder de Nederlandse (Belgische) etniciteit.

Het CBS vindt het blijkbaar niet "nodeloos onderscheidend" om onderscheid te maken tussen westerse en niet-westerse allochtonen. Een niet-westers allochtoon heeft tenminste ťťn ouder die geboren is in Afrika, Latijns-Amerika of AziŽ (incl. Turkije), met uitzondering van voormalig Nederlands-IndiŽ (IndonesiŽ) en Japan.
Hieronder vallen ook de voormalige Nederlandse Antillen, ongeacht de status in het Koninkrijk der Nederlanden, plus Suriname, ondanks dat dit land tot 1975 zelfs nog een overzees rijksdeel was en dat het Nederlands daar nu nog steeds de officiŽle taal is.

 

MoskeeŽn-explosie uitgenodigd door de multikul
AANTAL MOSKEEňN
IN MADURODAM


Driekwart van de Hollanders vindt al decennia lang dat er hier al vťťl te veel migranten blijven. Maar in 2007 was, protectionistisch gesproken, maar liefst reeds 11% van de Nederlandse bevolking niet-Westers. (Als u ziende blind wil zijn noemt u dit nog slechts 11%).
Van die 11% niet-Westerse allochtonen is de meerderheid Turks (21%), gevolgd door Marokkanen en Surinamers (beide 19%), daarna volgen de Antillianen (7%). De overige 34% bestaat uit Irakezen, SomaliŽrs, IraniŽrs, Chinezen, Afrikanen enz. etc. enz. enz.

Deze niet-Westerse allochtonen hebben in alle andere westerse landen een buitenproportioneel groot aandeel in de criminaliteit.

Multikul-koning Marcel van Dam vindt Pim Fortuyn "een minderwaardig mens". Oorzaak van de nog verwachte volksverhuizing: uw en mijn onslagvaardigheid om er wat tegen te uit te richten. Maar hoe kan het dat in een democratie de meerderheid een zelf uitgevoerde regeling helemaal niet wenst? Terwijl er niettemin voortdurend over gepraat wordt als betrof het een natuurverschijnsel? Bij dijkbreuk loopt men toch ook te hoop? Vraag: Waarom werd niet tijdig via onze zelfbeschikking een stop gezet op die maffe 'gezinshereniging' en woekerende familie-aangroei? Antwoord: doodgewoon vanwege een Keulse pot met waterslappe boter op het schedeldak. Daardoor zullen Hollanders straks als culturele adspiranten in vele regio's moeten gaan integreren in het eisenpatroon van eertijds als traumaslachtoffers en gezinsvormers binnengehaalde vreemdelingen.

 

Het kruis op de mijter van Sinterklaas stoort moslims in hun geloof.
Cohen had een Job als islamiseerder van Amsterdam

Straatpiraten stammen af van de Barbarijse zeerovers uit Noord-Afrika.

 

Uitzetten is duur, want wie zich verzet krijgt een escorte van twee tot vier man mee. De luchtvaartmaatschappij eist dat ook de stoelenrij ervůůr wordt geboekt. Zo kost een enkeltje terug naar Nigeria via de KLM aan u en mij als belastingbetalers een kleine 2000 euro. Tegenwoordig tippen illegalen elkaar op Schiphol dat drie keer herrie schoppen ervoor zorgt dat de IND hen op straat zet, en dan verdwijnen ze in Nederland.

Holland is de slapste uitsmijter ooit. In 2004 kwamen er vertrekcentra voor uitgeprocedeerden die hier niet horen. Wie vrijwillig aantrad kreeg in het uitzetcentrum faciliteiten. Wie niet meewerkte werd op straat gezet om illegaal in Holland te blijven. Zo goed (en) gek zijn u en ik nou.
 

Poetin de nieuwe TsaarU bent zeker wel vergeten dat de schurk in schaapskleren Poetin in Rusland de laatste vrije TV-zender TV-7 failliet heeft laten verklaren wegens een kritische toon? Ook de Orthodoxe Kerk haat andersdenkenden: Jahovah Getuigen worden met haar steun verboden als gevaar voor de volksgezondheid. KGB-methoden vormen een rijke bron van ervaring om andersdenkenden te elimineren, bijvoorbeeld door ze radio-actief te maken (niet gelezen in een boek over James Bond).
Hoeveel kritische journalisten en politieke tegenstanders Poetin liet vergiftigen, ben ik ook vergeten. Ik geloof namelijk zomaar dat een fascistische cultuur waarin iedereen elkaar moest verraden of vermoorden (de Sovjet-Unie), dat die van de ene dag op de andere omslaat in een tolerant poldermodel. En Poetin is sexy, dat bewijst hoe hij deugt, meent de Russische jeugd.

Ook is u ontgaan dat in China de doodstraf staat op het invoeren van Bijbels? Mij persoonlijk was dat al lang weer ontschoten om eerlijk te zijn.
Afgezien van de cultuurvernietiging en genocide in Tibet, een historisch onafhankelijk land dat in 1949 door China werd overvallen, koestert de neurotische AziŽ-reus een diepe wrok tegen alle spiritualiteit.
De Falun Gong, een vreedzaam systeem van oefeningen en meditatie door miljoenen Chinezen beoefend in parken over heel China verspreid, werd in juli 1999 abrupt verboden door Jiang Zemin, toenmalig leider van China.
Jiang lanceerde een grootscheepse haatcampagne en zette het volledige overheidsapparaat in met het doel Falun Gong uit te roeien. Honderdduizenden mensen die Falun Gong beoefenden zijn sindsdien gearresteerd en in werkkampen geplaatst, en duizenden zijn gefolterd en  vermoord. Vrouwen zijn seksueel misbruikt en gedwongen abortussen vonden plaats zelfs in de negende maand van zwangerschap. Ook kinderen zijn slachtoffer van de vervolging. Lees meer over de vervolging en haar achtergronden

China is officieel anti-spiritueel; spirituelen van de Falun Gong worden gemarteld.

Tijdens zijn bezoek in april 2004 verklaarde premier Jan Peter Balkenende (specialist in verpakte lucht) dat de mensenrechten in China verbeterd waren. Minister van Buitenlandse Zaken Ben Bot en Balkenende waren onder de indruk van de openheid waarmee de Chinezen over meningsvrijheid wilden spreken.


Het verre oosten gaat ons veranderen in verre westen.
Logisch dat de bewoners van al die wereldrijken naar Holland willen vluchten, waar Chinezen trouwens veilig zijn totdat China onze BV Nederland, met een vijandig bod, doodgewoon opkoopt natuurlijk. Wie ter wereld zou nŪet graag naar onze filantropische enclave toe komen om zijn lot te verbeteren? En wees wel: niet om zijn/haar hand op te houden. Want het is immers geen gunst. Het gaat om een krachtens deze kabouterstaat geduld recht. Zo racistisch en neo-nazistisch durven u en ik toch warempel niet te wezen, om asielverdragen op te zeggen?! En daarom komen deze mensen hier niet met hulpvragen, soldaten, maar met een eisenpakket.

Met een ster in de vlag is het oppassen geblazenWat dacht u van de Senegalese vluchtelinge die in Nederland de dokter tot twee keer voor een medisch tuchtcollege daagde omdat ze bij nader inzien achteraf gesproken geen bloed had willen afstaan om op Aids te testen (ze was hiv-positief).
Zo meedogenloos goed EN gek is de multikul van een linkse ballentent.
DE GENERAAL P.PARDON
(erger u stierlijk aan het incorrecte deel 3)

 

 

 Bent U een serieus type? 
 Open dan een discussielijn of lees mee in het: 
FORUM VAN GENERAAL PARDON

 

Terug naar Home

___________________________________

U
 KLOM IN
 DE PEN

VLUCHTERS WELKOM
Ja ik weet het niet hoor generaal, moet Nederland niet altijd open staan voor alle ontheemden, al moet het misschien strenger, maar het mag niet ten koste gaan van mensen die honger hebben of zo, al geef ik toe dat ik last heb van steeds meer vervelende jongens die voor mijn deur koeterwaals hangen te schreeuwen, maar volgens mij moet Nederland altijd opvang bieden aan iedereen die gemarteld wordt, al hoeft die opvang niet per se in mijn straat, omdat er genoeg leegstaande kazernes over zijn, en er is ook woningnood, maar je kan mensen toch niet laten lijden, al vind ik dat criminelen moeten worden geweerd, maar daarom kun je de echte slachtoffers nog wel toelaten om ze een cursus te geven hoe ze hun land moeten opbouwen of zo, al ben ik wel blij dat mijn dochter nog plaats kreeg op een witte school. Mevrouw Kathy H. te Amsterdam.

Onbewust symbool van het doorboorde maagden-"vlies".- Jazeker mevrouw, het moet wel degelijk per se in uw straat. En ook in uw woning. Want u gaat een ander heenkomen zoeken.
Op dit moment leeft u nog niet in de realiteit maar in een waterslappe droomwereld. Wist u dat u en ik op 1-1-2001 dertigduizend SomaliŽrs hebben toegelaten waarvan de helft onder de twintig jaar? Die krijgen van u het recht hun familie te laten komen.
En die gaan voor uw deur staan om qat te kauwen. Haalt u het niet in uw hoofd een "racistische" opmerking te maken b.v. over clitoridectomie, want ze zijn geÔntegreerd genoeg om u aan te laten geven door ťťn van de via uw belastinggeld gesubsidieerde allochtone lobbyclubs.

CHIMPANSEES
Nu proeven op chimpansees verboden zijn vindt de Dierenbescherming het ongehoord dat een groep zieke chimpansees zal worden verzorgd in een rusthuis op het terrein van het Biomedical Primate Research Centre. De Dierenbescherming wil de apen zien ondergebracht bij de Stichting Aap, die een apenrusthuis laat bouwen aan de Spaanse zuidkust. Is het geen schande dat asielzoekers in onverwarmde tenten moeten slapen maar dat apen snoepvakanties ontvangen in een zuidelijk eldorado??
Annechien Heilbron.

 - U vergelijkt asielzoekers met apen??!

 

  Mee eens? Commentaar? Klachten?  
  Kom ook luchten en stoom afblazen in:  
 
GASTENBOEK VAN GENERAAL PARDON  

 

 

Terug naar Home