Terug naar Home

  HOMO'S VAN HET DAK 

 

Gerard Reve verklaart in zijn boek 'Ik Had Hem Lief' dat homofilie een ziekte is waar je kerngezond bij kan blijven en heel oud mee kan worden.

"Gay-Parade": Homo's en lesbiënnes demonstreren in 2007 door Amsterdam. Elk allochtoon geweld tegen homo's en lesbo's heeft politiek correct gedroomd niets te maken met hun geloof of cultuur en vormt alleen maar een op zichzelf staand onbetekenend incidentje.

 


Hoe verscheen tolerantie voor intolerantie in Nederland?

 

 

 

Redigeert ook:
De Multiculturele Hersenschim.
Zo zielig zijn Zelf-Frustreerders.
Lotsverbeteraars en gezellige Antillianen.
Statistische gegevens Multicul.
Generaal P.Pardon verliefd op Ayaan.
Islamofobie voor Beginners.
Godsdienst draait om Vrouwen-Sex.
Lief-Linkse Fossielen en Credo Linkse Kerk
Forumlijnen lezen/starten
Hier Rust Nederland en Multicul-parapsychologie
Landverraders multikul (ga ook in het verzet)
Bezoek de mini-turboversie van de Pardon-site

 

De xenofobe Imam Khalil el Moumni mag per april 2002 van de Rotterdamse rechtbank op grond van godsdienstvrijheid beweren dat homoseks een ziekte is waardoor iedereen besmet kan raken en waar de samenleving aan ten onder gaat. Zijn geloof werd al eerder verwoord door de imam Abdullah Haselhoef, die zich een voorstander toonde van de doodstraf voor homo's onder islamitische rechtspraktijken. Er bestaan namelijk echte islamitische homoseksuelen.

Geen theocratie, maar godsdienstvrijheid, vrijheid van godsdienst, anti-islamisme, moslemhoer, moslimhoer, islamofobie, islamfobie, zondeboktheorie, gezichtssluier, burka, niqaab, multiculturele drama, zwarte magie, integratie, rassenrellen.


De rechterlijke uitspraak betreft "gelijke monniken gelijke kappen". Want in januari 2001 werd Leen van Dijke ook vrijgesproken in hoger beroep, nadat hij homo's met dieven had vergeleken, dit op grond van diens calvinistische geloof. Dus uitspraak blaakte van rechtsgelijkheid onder het motto "Weg met Ons". Als je goed links bent zeik je jezelf namelijk af. Goed links maakt eigen nest, cultuur en volk zo veel mogelijk bezeken.
Maar wat kerkelijke inquisiteurs ook beweren, klein "gristelijk" rechts is een zeldzame plant. Waar zie je "gristelijke" potenrammers, messentrekkers en eerwrekers? Islam daarentegen kun je maar beter met een hoofdletter schrijven. Daar schijten we voor.
"Hond bijt man" is geen nieuws zeggen journalisten, maar hond bijt islamitische imam betreft holocaustvergassing. Die achterlijk genoemde Islam is wakkerder dan wij, soldaten. Die komt elke dag een kilometer verder.

 

 

De linkse kerk kiest voor troetelturken, knuffelarabieren in plaats van godsdienstvrijheid, vrijheid van godsdienst. Thema's: anti-islamisme, moslemhoer, moslimhoer, islamofobie, islamfobie, zondeboktheorie, gezichtssluier, burka, niqaab, multiculturele drama, zwarte magie, integratie, rassenrellen.

Voorspelbaar verscheen dan ook in 2004 het volgende deeltje in de serie, "De Weg van de Moslim" met handige aanwijzingen hoe men een homoseksueel van het dak dient te gooien. Wie hieromtrent nog gist, raakt met deze uitgave van de xenofobe Al Tawheed-moskee direct uit de brand.

  MET HET HOOFD OMLAAG, 
  vervolgens stenigen. 

De weg van de moslim met instructies voor homohaat.In het blad "Bijeen" van juni 2004 schrijft Maurice Blessing dat de Al Tawheed-moskee nauw verbonden is met de Islamitische As-Siddieq-basisschool in Amsterdam-West.
De daar verkochte "Weg van de Moslim" werd al in 1964 vervaardigd door de "prominente Saoedische geestelijke Al Djaza'iri, die een metgezel van de Profeet Mohammed aanhaalt uit de 7e eeuw" om te komen tot het voorstel sodomieten van hoge bouwwerken te gooien met het hoofd omlaag, en daarna dus stenigen. Het boek staat ook aangeprezen op www.marocstore.nl als een beroemd standaardwerk. Deze Maurice Blessing vervolgde in "Bijeen" dat hij maar geen gehoor vond bij "hoogopgeleide moslims" en moskeebesturen, toen hij commentaar vroeg op de weerzinwekkende uitspraken over sodomieten, op uitlatingen over vrouwen, en ook op de stelling uit "De Weg van de Moslim" dat het een collectieve plicht is je fysiek voor te bereiden op de gewelddadige "Heilige Oorlog" ter uitbreiding van mohammedaans terrein.
Deze hoogopgeleide islamieten wouden geen commentaar geven op de handleiding ten aanzien van homo's, omdat zij "hier niets van wisten", (liegen is hun specialiteit en u trapt er graag in).
Buigt u zich eens over de vraag hoe men lesbo's van het dak gooit. Krabben en bijten die meer? Scan uw tekening en mail deze naar:


 

 

Verboden voor homo's omgekeerd van het dak gooien, handen afhakken en ongelovigen doodmaken.

 

Meer weten? Volg onze stoomcursus islamofobie

 

De linkse kerk kiest voor troetelturken, knuffelarabieren in plaats van godsdienstvrijheid, vrijheid van godsdienst. Thema's: anti-islamisme, moslemhoer, moslimhoer, islamofobie, islamfobie, zondeboktheorie, gezichtssluier, burka, niqaab, multiculturele drama, zwarte magie, integratie, rassenrellen.


 Bent U zo'n serieus type? 
 Open dan een discussielijn of lees mee in het: 
 FORUM VAN GENERAAL PARDON 

 

Wat is de volgende "gunst" van ons xenomanische vreemdelingen-gekke kabouterstaatje waar immers alles moet kunnen, vooral de import van xenofobe allochtonen?

Marokkaanse koning Mohammed VI homoseksueel?Verbod op nieuws dat de "palestijnse staat" in Nederland niet zint?
Zoals het bericht dat de nieuwe Marokkaanse koning Mohammed VI homoseksueel zou zijn? Op 8-8-1999 legden Marokkanen hiervoor het verkeer lam en sloegen een toeterende buschauffeur op zijn gezicht.
Of religieus gemotiveerde schending van vrouwenrechten dan?
Genitale verminking ("besnijdenis") van Somalische meisjes?
Rituele verkrachting dan soms? Dit is een "eerwraak" bij Pakistani, zoals lokale tribunalen dat bevelen, bijvoorbeeld omdat tieners van verschillende kasten met elkaar hebben gepraat. Ook in het zogenaamd spirituele India velt men gruwelijke familievonnissen (ouders die eigen kinderen moeten ophangen) vanuit wat in Holland kan heten godsdienstvrijheid. De wereld is grotendeels een achterbuurt.

 

In 2001 veroordeelde een Islamitische Sharia-rechtbank in Nigeria een 17-jarige moeder tot 180 zweepslagen omdat ze zwanger was door seks voor het huwelijk.In 2001 veroordeelde een Islamitische Sharia-rechtbank in Nigeria een 17-jarige moeder tot 180 zweepslagen omdat ze zwanger was door seks voor het huwelijk. 's Lands wijs 's lands eer en dat moeten we in Nederland tolerant respecteren. Ontuchtige moslim-tieners zouden hier althans ritueel moeten kunnen worden gegeseld onder medisch toezicht betaald door het ziekenfonds. Godsdienstvrijheid! Moet kunnen.

 ISLAM-HOMO's 

Bestaan er eigenlijk geen islamitische homo's? Ja natuurlijk want homo of hetero houdt geen rekening met cultuur, net als een besmettelijke ziekte. Zo is er de homoseksuele schrijver Omar Nahas die een "dynamische visie" op de islam voorstaat, dat wil zeggen: afhankelijk van tijdperk en situatie te veranderen.
Maar ja, je hoeft die starre imams met hun maffe hoofddeksel maar in de ogen te kijken om te zien hoe dogmatisch ze daar de zweep over zouden halen.

Volgens deze homo Omar Nahas staat er in de Koran geen "homoseks" maar "wie doet de daad van sodom", en zulks slaat dan (ook) op verkrachting van jongens en dieren.

Homoseksuelen binnen de islam zoeken toevlucht tot geiten.

 

En dat is wat anders dan een liefdesverhouding tussen mensen van hetzelfde geslacht, op basis van vrijwilligheid, gelijkwaardigheid en respect, aldus de islamitische schrijver.

In Amsterdam opende Egyptenaar Atef Salib, zelf homo en "uit de kast" (=ermee naar buiten getreden) en dus ook zijn gemeenschap uitgegooid, het eerste Arabische homocafé van Nederland. Volgens hem is de Nederlandse hulpverlening niet toegesneden op de inmiddels paar honderd Arabieren die hun familie niet durven bekennen dat ze homo zijn, want die komen na uitstoting door hun dierbaren op straat terecht en tussen de drugsverslaafden. Vanuit zijn café Habibi Ana ('mijn lieve schat') en een gelijknamige stichting, biedt hij een eigen ontmoetingsplek aan en workshops aan over seks, aids en identiteit. Zijn lesbische gevoelens een test van God? In 2005 verschijnt zijn boek Homo en moslim, hoe gaat dat samen?
Gaat u eens lezen hoe dat zit. De Koran weet het al eeuwen: de doodstraf.
Meer info: www.habibiana.nl

 

 

 

Geloven we nou echt dat uitspraken van imams, die achteraf excuus aanbieden of homo's verketteren maar er wel bijzeggen niet voor potenrammen te zijn, ons een stap verder zullen helpen? Dat speculeert juist op onze halfzachte goedgelovigheid, waar kwijtmakers van paspoorten onder opgave van landen waar ze niet vandaan komen, al jaren dankbaar misbruik van maken. U dacht toch niet dat die binnenkomers op hun achterhoofd zijn gevallen?
Helemaal niet, ze zijn slimmer en brutaler dan u, mede dankzij hun advocaat. Er is al een jarenlange traditie gevormd om ons aan te spreken op onze slappe plekken, zoals onze angst om oneerbiedig te zijn voor een godsdienst of onze beduchtheid om asieltoeristen terug te sturen naar een lager decadentieniveau dan wij hier voor onszelf hebben gecultiveerd.

 

 

 


En wat doet bij een Nederlander de griezels erger over de gresels grabbelen dan clitoridectomie? Logisch dat die uitgeprocedeerde Somaliërs tijdens hun hele wachttijd als het graf gezwegen hebben over het met een keukenschaartje afknippen van de kittelaar. Maar nu ze naar hun land terugmoeten is dat opeens een bezwaar geworden! Waar we ook zo allergisch voor zijn dat is als ongevraagde gasten tijdens hun wachttijd hier zijn "ingeburgerd".De linkse kerk kiest voor troetelturken, knuffelarabieren in plaats van godsdienstvrijheid, vrijheid van godsdienst. Thema's: anti-islamisme, moslemhoer, moslimhoer, islamofobie, islamfobie, zondeboktheorie, gezichtssluier, burka, niqaab, multiculturele drama, zwarte magie, integratie, rassenrellen.
Alle reden voor een generaal pardon! Klopt, het massaal bezetten van het Haagse stadhuis en het schermen met kinderen als troefkaart vormen een voorbeeld van wat er hier is geleerd. Niet dankbaar zijn voor het verzorgde verblijf en de coulante behandeling, maar nog eens een keer in de slachtofferrol te stappen als de zaak is uitgespeeld.
Precies zoals wij het zelf ook zouden doen als wij hen waren. Wij zouden uiteraard van die slappe Hollanders een generaal pardon verlangen! En daarna onze landgenoten briefen: kom hierheen met kinderen, burger zogenaamd in, praat over vrouwenbesnijdenis en klaar is het volgende generaal pardon.
Klaar is een nieuwe lichting cultuurvreemde elementen die wellicht na een paar jaar dezelfde maffe terreur uitoefent als Marokkaanse jongens. Wat laat Holland zich al lang met het schepje op het smalle hoofdje trommelen zonder te onderkennen waar het mee bezig is. Namelijk met het opzetten van een mekka voor derdewereld vreemdelingen oftewel een multicriminele samenleving.

Neem die maffe reactie op het handjevol islamitische scholen, waar anti-westerse lessen worden gegeven, waar te weinig integratie plaatsvindt of waar kinderen zitten die volgens het beleid zouden moeten worden gespreid. Witte ouders willen witte scholen en zwarte zwarte, maar volgens het beleid moet er worden gemixt. Wat doet men? Voorstellen om het hele systeem van bijzonder onderwijs in Holland af te schaffen, alleen maar omdat we bang zijn voor die oprukkende islam. Niet dat er van mij christelijke scholen moeten zijn hoor. Maar het is wel heel zielig om je zo met het schepje van die andere kinderen op je hoofdje te laten klappen.

Pim Fortuyn schreef over de islamisering van Nederland.Pim Fortuyn hoorden wij aanbevelen om niet al het bijzonder onderwijs af te schaffen maar alleen het islamitische. Zo een xenofobische uitlating lijkt een alarmerend fout feit, maar het is precies wat Holland nu behoeft.
En het is wat u en ik niet hardop en hard durven uit te spreken, omdat we namelijk liever veroverd worden door een godsdienstig cultureel systeem met Heilige Oorlog als missie, anders gezegd: door een theocratische macht.
Laat de rechter beseffen dat die Heilige Oorlog geboden wordt door de islamitische godsdienstboeken en dus als godsdienstvrijheid moet kunnen!
Dat SGP-ers homoseks als zondig kwalificeren kun je gispen als hun eigen stommigheid. Laat  hun homo's met spoed uittreden. Maar dat een wereldse macht Nederland verovert door gebruik te maken van onze eigen slappigheid en middeleeuwse dogma's door onze strot wurmt, kruisbeelden laat verwijderen omdat die moslims ergeren, gescheiden zwembaden afdwingt omdat de meisjes anders hoeren zijn, dat is levensgeva... nee dat Paard van Troje moet kunnen.
(De kater komt later: een gematigde islam bestaat niet).

Dat katholieken op vrijdag geen vlees mogen eten stoot alleen vissen voor de kop. Dat joden kosher moeten koken is hun probleem. Maar als uitsluitend islamitische slagers broedplaatsen zouden worden van gekke schapen- of koeien-ziekte, dan moet je alleen die islamitische slagers sluiten en zo is het ook met islamitische scholen.

Wij zenden onze pennenvruchten ook naar rechtgeaarde antifascisten. Zij hebben alle meldpunten voor neokolonialisme reeds gealarmeerd en aangifte gedaan wegens neonazisme. Maar dankzij deze serie (en dankzij P.Fortuyn) is er een bemoedigende kentering in Hollands weifelmoedigheid gekomen.

De tijdbom van het multikul-drama gelegd door de Linkse Kerk.Zoals u weet wil ruim driekwart van alle Turkse en Marokkaanse immigrantenzonen dociele huisvrouwtjes uit vaders land importeren en u en ik zijn doodsbang dat we worden beschuldigd van mensenrechtenschennis als we daar wat van zeggen! Hun zwangere buiken zijn tijdbommen moslimse bevolkingsexplosie maar wie wil Hitleriaan lijken door dit hardop te constateren. Vandaar dat de volksverhuizing al lang en breed gaande is. Maar vanaf zomer 2002 gaat trouwen met iemand van buiten Europa goddank een borgsom kosten van 3300 euro en de verblijfsvergunning wordt vijf keer zo duur, maar dat is nog te laag want niet in verhouding tot de kosten die Nederland ervoor maakt! Verlenging kost al 200 euro. Het inreisvisum is nog te goedkoop: 50 euro. Dat de borgsom wordt teruggestort als een inburgeringscursus is gevolgd lijkt op aanmoediging van de arabieren om hun vrouwen elders te halen. Deze Hollandse lafhartigheid dient juist te worden omgezet in ontmoedigingsbeleid. Als u het daarmee eens bent moet u niet stemmen op PvdA, D66, GroenLinks, ChristenUnie en SP, want die zijn te bang dat de zogenaamde "armen" in hun "vrije huwelijkskeuze" worden belemmerd, (maar dat is juist wat Nederland zo broodnodig heeft). Stemadvies: Groen Rechts.

Als u graag een witte raaf wordt in uw eigen nest dan moet u voor een bontgekleurde samenleving stemmen waaruit u moet verhuizen om u nog ergens thuis te voelen.
GENERAAL P.PARDON

Erger u bont en blauw/lach u rot met deel 11 op deze site.

 

Belastingverhoging voor immigratie leidt tot emigratie?

 

 

Een brug heeft de profeet van Allah beledigd en dient gestraft.


 

  Terug naar Home

  Mee eens? Commentaar? Klachten?  
  Kom ook luchten en stoom afblazen in:  
 
GASTENBOEK VAN GENERAAL PARDON