TERUG NAAR DE VORIGE PAGINA


 

 

 

PVV GESTIGMATISEERD ZOALS JODEN VOOR DE OORLOG


Als je multicul-Links bent dan vergelijk je de PVV met de NSB, zoals vorig jaar de Rotterdamse 'hoog'leraar Anton Zijderveld op RTL, of bij de Berlijnse Muur-herdenking de 'komiek' Herman van Veen. Jack Biskop (CDA) zag vorige maand "overeenkomsten" tussen Duitsland in de jaren dertig en de Partij van Wilders. "Verzetsheldin" Hannie van Leeuwen vond in mei "een partij die slechts door één man geleid wordt verschrikkelijk" dus deze deed de doorgroefde zieneres "daarom denken aan de partij van Hitler".

En zo gaat het maar door met al die lichtende zielen die zich geestelijke verheffen boven de lagere klassen welke moreel nog niet zindelijk zijn. Al die hoger bewuste mensen houden de vinger aan de pols vanuit hun voortreffelijkere overzicht en hun historische onderlegd zijn. En blijven maar klaterende aandacht oogsten van de multicul-Linkse pers alleen maar omdat ze voor de zoveelste keer herhalen dat de democratische partij PVV geen leden heeft en dus bewijst faxistische en raxistisch te zijn.


Het mag dan ook geen wonder heten dat stemmenverliezer Job Cohen rond Sinterklaas 2010 ook al weer nieuwe joden heeft ontdekt in de volgens hem gediscrimineerde migranten die sinds een paar decennia dienst doen als knuffel-underdogs.
En gewoontegetrouw steekt meteen de koorzang van commentaren op alsof het de eerste keer is dat het wiel wordt uitgevonden.

Prof. Bob Smalhout in de Telegraaf van 19-12-2010 zegt het wel mooi hoor: "Het vergelijken met de Joodse bevolking in de jaren voor de Tweede Wereldoorlog is niet alleen ongehoord dom, het is, om een Joodse uitdrukking te gebruiken, een absolute gotspe. En met het laatste restje Joodse cultuur dat Job Cohen misschien nog heeft, zal hij weten dat dit de overtreffende trap is van een godvergeten brutaliteit."

Doodsimpel. Iedereen is zogenaamd voor het goede. Alleen de ene partij ziet het gevaar in een externe veroveringscultuur en het andere kamp ziet het gevaar in degene die dit aan durft te kaarten. Want zij plaatsen de fout bij de boodschapper die het gevaar benoemt. Want voor hen is die boodschapper het gevaar.
De boodschapper en zijn opponenten staan allebei met de vinger naar hetzelfde te wijzen. Alleen de boodschapper zegt "dat daar is gevaarlijk" en zijn opponenten zeggen "dat daar zijn slachtoffers" (want op slachtoffers is hun denken gebaseerd).
En die slachtoffers vergelijken ze daarom met joden (want erger bestaat niet). Logischerwijs is dan dus de boodschapper een jodenvervolger. Simpel. Meer smaken zijn er niet.
Nou ja, er is natuurlijk mix. Van de week sprak ik een dame die zei dat ze "nog niet" op Geert Wilders stemt. Want dat kan. Je weet al lang hoe het zit maar weten is niet het enige waar je uit bestaat. Je bestaat ook uit onuitroeibare vertrouwde gewoontes en je hebt een sociale omgeving. Je kunt al lang van je geloof af zijn maar toch nog gaan zingen in de kerk, want dat is vertrouwd.

Net het seks-taboe van vroeger. Erover praten kon al helemaal niet. Maar in je binnenkamer stiekem anders denken of... aan jezelf voelen, dat was op zich al beangstigend.

Zo is het in Nederland ook nu nog steeds onmogelijk om echt de discussie te voeren omtrent veroveraars die ons brutaalweg de wet willen stellen. De noodzaak om keihard op te treden is taboe. "Keihard" is een multicul-Rechtse vloek, denkt multicul-Links.
Joden zijn handig. Als keihard optreden ter sprake komt dan vergelijk je dat met met de de joden in de jaren 30, maar je kan de joden ook zelf als boosdoener aanvoeren. Namelijk bij een andere multifunctionele groep underdogs: zogenoemde Palestijnen.
Het is tegenwoordig politiek correct om dan weer tegen de joodse staat te wezen.

Over welke veroveraars hebben we het eigenlijk? De algebraďsche variabele die we gebruiken heet Mona.

Stel dat Nederland ingenomen wordt door een veroveringsgeloof dat uitgaat van Mona.
Zo'n cultuur vindt dan dat Adam en Eva de eerste Monisten waren en dat Holland een Monistische provincie is, ook omdat het Nederlands is afgeleid van het Monisch.
Oorspronkelijk was de wereld helemáál van Mona. Alleen de niet-Monistische gebieden zijn door de Westerse wereld van Mona afgenomen en moeten dus worden teruggevorderd.
Dat hoeft niet per se met wapens want vrijwillige overgave is ook in orde, en anders kan het door migratie en infiltratie in niet-veroverd gebied. Waar het om gaat is dat de monificering doorgaat zodat Mona de baas kan worden.


SHORT LIST MONISTISCHE KARAKTERISTIEKEN
- Het Monisme heeft zich bij de veroveringen van Spanje tot in Azië alleen maar verdedigd tegen vervolgingen.
- De Monisten hebben andere godsdiensten altijd geholpen.
- De Monisten hebben Nederland bevrijd in de 80-jarige oorlog.
- Willem van Oranje werd geleid door Mona.
- Het Monisme is de bron van het Europese humanisme.
- Westerse wetenschap is Monistisch want röntgenstralen en bodyscans zijn Monistische uitvindingen.
- Mona is de uitvinder van tolerantie.
- Mona preekt louter positiefs over vrouwen.
- De tweede wereldoorlog is gewonnen dankzij het Monisme.
- Het Deltaplan is een Monistisch principe.
- De Oranjes zijn volgelingen van Mona.
- Madurodam is gebaseerd op het Monisme.
- De Efteling is een truc van Satan tegen Mona.
- Het programma "Tien voor Taal" komt voort uit de Monistische cultuur.
- Alles hoort wezenlijk thuis onder maar één geldige vlag, vandaar dat maan en ster aan de hemel staan. Indien er nog meer geldige vlaggen waren dan had Mona die wel aan het uitspansel gesteld.


Samengevat wordt Nederland veroverd door de Monisten en de anti-Monistische partij heet PVV.
De medestanders van de Monisten baseren hun denken en luxe hulpverleningsbaantjes op zieligheidsprincipes.
De Monisten zijn de slachtoffers van de anti-Monisten geleid door Geert Wilders.
De anti-Monisten worden daarom gestigmatiseerd en gedemoniseerd en uitgesloten zijnde faxisten en raxisten.

Nederland is nog niet rijp om in te zien dat anti-Monisten de nieuwe Joden zijn die worden gediscrimineerd net als in de Jaren 30, maar de geschiedenis zal leren hoe dat liedje eindigt!


Alle gekheid op een stokje.
Lees verder in de
stoomcursus islamofobie

 

 

 

TERUG NAAR DE VORIGE PAGINA


Terug naar de HOME-page van Pardon

 

    

Write2Me.NL Gastenboek  

 


Generaal P.Pardon 
 verliefd op 
 Ayaan Hirsi Ali 

 

 Bent U zo'n serieus type? 
 Open dan een discussielijn of lees mee in het: 
 FORUM VAN GENERAAL PARDON 

 

 

Multiculti verrijkt onze cultuur met multikul.