Naar de ISLAMPAGINA van Generaal Pardon (terug)


 "WEEST 
 WAAKZAAM" 

 

De Bezetting van Nederland in de 21 eeuw herhaalt zich.

 


 VERGELIJKEN MET DE 
 TWEEDE WERELDOORLOG 

Waar
Dader-1 van de Multicul dolgraag heenholt is het maken van een vergelijking tussen enerzijds het restrictiever aanpakken van niet-westerse allochtonen (laat staan de immigratie stoppen), en anderzijds het nazisme van Hitlers Derde Rijk.
Dader-1, de Linkse Kerk, kan nog steeds iedereen laten schrikken met deze goocheltruc.

De razzia's en jodenvergassing klinken dan ook gaarne in één adem met een uitzetbeleid of strengere regels voor straatterroristen. Het woord "racisme" geeft nog steeds een ongeëvenaard schokeffect op gewone burgers. Want die worden tegenwoordig niet meer onderdrukt door het rechtse establishment zoals in de Sixties. Maar door de linkse gevestigde orde. "Ultra Rechts" (scheldwoord voor Wilders) moet tegenwoordig de arbeiders bevrijden van moderne hedonisten die in het Groen wonen, en dús modieus Link stemmen. PvdA en Groen Links betekenen stemmen voor het binnenkolken en knuffelen van mohammedanen, Antillianen of Balkancriminelen. Dat is stemmen voor "tolerantie". Namelijk tolerantie voor intolerantie. Laat u niet verlinken door hun modieuze uitsteekbord: "Blijf van onze homo's af." Opkomen tegen islamofobie gaat voor.

 

Een volk dat voor tirannen zwicht: dan dooft het licht.l

 

In de verkiezingsuitslag d.d. 22-11-2006 (Tweede Kamer) kreeg Groen Link echter twee zetels minder dan multicul-afstopper Geert Wilders. En als het andere kleinrechtse grut met hem had willen samenwerken had hij er tien gehad.
Op 9-6-2010 ging Groen sLinks weer omhoog maar de PVV van Wilders werd bijna 3x zo groot, terwijl het CDA halveerde:


Graag zitten alle linkse partijen in panels en forums mee te discussiëren om zichzelf recht te rekenen voor de ellende die ze door eigen dogma's al die jaren hebben helpen aanrichten.
Zoals toen Van Gogh vermoord was november 2004 in een nationale TV-uitzending met een gespeeld schaduwkabinet om te brainstormen 'hoe het verder moest'. De linkse partijen waren de deskundigen.
Is het eigenlijk niet logischer dat juist iedereen die de multicul rampzalig vindt, de Tweede Wereldoorlog er bij sleept?

 

 Als u lijdt aan "cultuurnihilisme" en als u Nederland dus graag uitverkoopt, gruw hieronder dan verder (en bel onverwijld uw klacht door naar het Slachtoffermeldpunt van één of ander "anti-fascistisch" doodscommando of krakersclubje met veiligheidsspelden door hun neuzen).

 

 

 

Redigeert ook:
De Multiculturele Hersenschim.
Zo zielig zijn Zelf-Frustreerders.
Lotsverbeteraars en gezellige Antillianen.
Statistische gegevens Multicul.
Generaal P.Pardon verliefd op Ayaan.
Islamofobie bij moderne Arabieren.
Godsdienst draait om Vrouwen-Sex.
Lief-Linkse Fossielen
Forumlijnen lezen/starten

 

Bron:
www.eerebegraafplaats.nl/vierde.html

In de Bloemendaalse duinen is een muur opgericht bij oorlogsgraven met een tekst door H.M. van Randwijk, één van de leiders van het linkse illegale blad Vrij Nederland, en van de gelijknamige verzetsgroep, waaruit hieronder, gevarieerd:

"In het midden van Europa had de geest van "eigen mening eerst want gij zijt demonisch" het kritische en mondige denken betoverd. Zijn linkse letterknechten, overmachtig in bewapening en getal, onderwierpen het openlijke debat door zieligheidsdenken en verkettering van andersdenkenden."

"In het overrompelde Nederland werden de organisaties van vrije burgers door de vijand ontbonden, de wetten ontkracht, de kerken bedreigd, de pers gemuilkorfd en de vrije beoefening van wetenschap en kunst verboden."

"In deze gewesten zijn vrede en vrijheid groot geworden. Zij zijn de vruchten van geestelijke zuiverheid, eerlijk denken, naastenliefde en geloof."


"Bedenk, dat hetgeen gisteren bedreigd werd, heden en morgen opnieuw in gevaar kan verkeren. Bescherm het en wees waakzaam."

 


Islamisme en Nazisme gingen onder Hitler reeds hand in hand.

Marokkanen volgen een slimme tactiek om Nederland te bezetten, waaraan gedienstig wordt beantwoord ter voorkoming "dat ze nog verder radicaliseren". Als ze de Dodenherdenking verzieken, dan geef je ze een vakantietrip naar een concentratiekamp. Als ze Sinterklaas op straat beroven en bespuwen dan schakel je ze in als Zwarte Pieten. Wat een verrassing als je door Piet de oren wordt gewassen in je eigen berbertaal.
Je maakt ze tot politie-agenten ook al kunnen die zich onmogelijk anders uitlaten dan via zelfbeklag en slachtofferpraat over hun eigen stam.
Je rekruteert ze in de strijdkrachten zodat ze zich niet gediscrimineerd voelen omdat ze anders kiezen voor de Heilige Oorlog. Je stelt fundamentalistische imams aan in het leger voor geestelijke verzorging.
Nederland: zielig!
GENERAAL P.PARDON

Naar de ISLAMPAGINA van Generaal Pardon (terug)
(walg van onze foute mening)

 

Klik HIER voor het verhaal over Islam & Hitler.

 

 

 IS GODS EIGEN 
 GODSDIENT (DE ISLAM) 
 EEN RELIGIEUZE 
 VREDES-IDEOLOGIE

Als u er nu nog geen genoeg van heeft laat u dan overspoelen door onze veroveringenlijst die alle moslims kennen.
Lees verder...
Wat flauw om er steeds op te wijzen dat u wordt veroverd.

 

  


Terug naar de HOME-page van Pardon

 

 Bent U zo'n serieus type? 
 Open dan een discussielijn of lees mee in het: 
 FORUM VAN GENERAAL PARDON 


Generaal P.Pardon 
 verliefd op 
 Ayaan Hirsi Ali