TERUG NAAR DE VORIGE PAGINA


 

 

 

  Europa wordt Eurabië  

In een toespraak te Berlijn heeft EU-president Herman van Rompuy november 2010 verklaard dat het "tijdperk van onafhankelijke landen" voorbij is.
"Het idee dat landen nog op zichzelf kunnen staan is een illusie en een leugen," aldus de Belg, die een fanatiek voorstander is van een Europese superstaat en de vloer aanveegt met iedereen die hier sceptisch tegenover durft te staan.

Hoe hebben onafhankelijke staten als Nederland zich intussen laten ringeloren?

De Europese "Unie" is een dictatoriale supranationale moloch geworden van geldverslindende machthebbers bovenop de apenrots, die zich geen malle moer meer aantrekken van de lagere apen.

Het bizarste voorbeeld daarvan is de zogenaamde "Resolutie van Straatsburg" waarin op 7-6-1975 met de Arabische landen "Oil for immigration" is afgesproken na de oliecrisis van 1973 die veel kleinburgers zich alleen nog herinneren als gezellige autoloze zondagen. De islam moest ook worden gepromoot en betaald, zo luidde de deal.
Alle islamiseringsincidentjes nu zijn een uitvloeisel van dit doemscenario opgesteld door de regenten en bovenbazen van de toenmalige "Linkse Kerk", namelijk de aan de macht zijnde 'socialisten'.

Ook de Verenigde Naties worden gebruikt door de oliesheiks die echt wat meer willen dan alleen maar dollars vangen voor de zwarte blubber waar wij ons totaal afhankelijk van hebben gemaakt.
Op 16 november 2010 hebben Arabische en Afrikaanse islamlanden in de Algemene Vergadering voor elkaar gekregen om een verbod op groteske doodvonnissen en vervolgingen niet meer te laten gelden voor (homo)seksuelen. Amerika stemde wel tegen. Bijvoorbeeld Turkije onthield zich van stemming want dit quasi-seculiere land heeft als islamitisch overheidsbeleid de niet-bescherming van homo's. Vandaar dat dit land met islam-vlag NIET in de EU moet komen en anders... moet Nederland eruit wou ik zeggen.

Nederland moet überhaupt uit het Vierde Rijk genaamd EU in plaats van als dhimmi en slaafse malloot zijn soevereiniteit in te leveren.

Het akeligste bewijs hiervan is wel de fuik waar we met open ogen in wandelen op het gebied van homeopathica en natuurlijke geneesmiddelen uit planten. "Onze Lieve Heer" (haha: lief?) heeft voor elk kwaaltje een kruid aangeplant met natuurlijke geneesmiddelen, zei mijn oma, maar het regiem van de EU wil per april 2011 zelfs boeken hierover verbieden!
De farma-maffia nietwaar?

Ondertussen blijft de EU nog steeds vele miljoenen belastinggeld van de Europeanen over de balk gooien, en is ook de 'vooraanstaande' bijdrage van de Nederlanders hierin nog altijd niet veranderd. Tijdens deze grootste economische crisis sinds de Tweede Wereldoorlog is het altijd 'prettig' te weten dat de EU ons geld uitgeeft aan zaken zoals een hydrotherapie centrum voor honden (€411.000), subsidie voor een groep toneelspelers die Engeland rondgaan met hun 'Smelly Foot Dance' en een hip-hop laboratorium in Lyon (€50.500, om het gebrek aan samenwerking in de Europese hip-hop muziek te bestuderen).

Hier nog een paar goede doelen die de EU financieert met uw belastinggeld:

- € 1,65 miljoen voor de koning van Zweden voor de lease van een landgoed in het zuiden van het Zweden.
- € 16.000 om de 'emotionele band' die boeren in Tirol, Oostenrijk met het landschap hebben te versterken.
- € 7,6 miljoen voor een PR-campagne om EU-fondsen voor Andalusië (in Zuid Spanje) te werven.
- € 411.000 subsidie voor de 'Flying Gorillas' en hun al eerder genoemde 'Smelly Foot Dance'.
- € 2,6 miljoen subsidie voor een nomadische Oostenrijkse dansgroep.
- € 5,2 miljoen voor de 'cultuur club', die bestaat uit exclusieve restaurants en sociale clubs (waarvan één gespecialiseerd is in Schotse dansen) voor de EU-bureaucraten in Luxemburg.
- € 40 miljard (700 miljard van alle geknechte staten) wordt in februari 2012 geëist voor een machtsproject waarmee de financiële crisis wordt misbruikt om de nationale staten en hun soevereiniteit de vernietigen: het ESM.

 

Terug naar de EEG en naar een Nederland met douane aan de grens.
Weg uit de Euro en deelnemen aan een "noordelijke euro" alleen met landen zonder op half zevend hangend of mediterraan economisch pathos.

Zelf bepalen wie en in welke mate hier binnen lopen in plaats van over ons heen te laten walsen.

de Generaal P.Pardon

TERUG NAAR DE VORIGE PAGINA


Terug naar de HOME-page van Pardon

 

    

Write2Me.NL Gastenboek  

 

 

 Bent U zo'n serieus type? 
 Open dan een discussielijn of lees mee in het: 
 FORUM VAN GENERAAL PARDON